Erdoğan açık açık uyardı: Yapanları en ağır şekilde cezalandıracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’ndeki toplantıda 80’in üzerinde katılımcıyla “Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı” gerçekleştirdi. Erdoğan, "Fiyat artışlarıyla mücadelemizi sürdüreceğiz. Bunu yapanları en ağır şekilde cezalandıracağız." dedi.

Erdoğan açık açık uyardı: Yapanları en ağır şekilde cezalandıracağız
Erdoğan açık açık uyardı: Yapanları en ağır şekilde cezalandıracağız
GİRİŞ 20.03.2020 08:50 GÜNCELLEME 20.03.2020 10:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Toplantıda, bakanların yanı sıra sektör temsilcileri de kendi alanlarındaki sorunları ve önerileri dile getirdi. Erdoğan toplantıda, virüsle mücadelede önümüzdeki 3 haftanın önemine vurgu yaptı. İnsan sağlığının öncelikli konu olduğunun altını çizen Erdoğan “İnsanlar kendilerini nasıl koruyacağını bilmeli. Mümkün olduğunca sokağa çıkmamalı. Dünya bu konuda çok geç kaldı. Biz ocak ayından beri tedbirlerimizi aldık. İşe gitmek zorunda  olanlar, hijyen kurallarına uymalılar. Sağlık Bakanlığı ve Çalışma Bakanlığı da bu konuda destek vermeli” ifadelerini kullandı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda, fahiş fiyat artışlarıyla ilgili de sert konuştu. Erdoğan “Fiyat artışlarıyla mücadelemizi sürdüreceğiz. Bunu yapanları en ağır şekilde cezalandıracağız. Zaten bunlar çok düzgün ticaret yapmayan insanlar. Herkes yüzde 10-15 kâr marjı ile değil de, bir vurguna dönüştürmek istiyor. Ona da müdahalelerimizi sürdüreceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

 

 

 

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 4
  • cto 4 yıl önce Şikayet Et
    Reisim, stokçuluğun önüne geçebilmek için, kasada sınırlama getirilmeli. 5 kg mercimekmi aldı 1 veya 2 kg inmeli. 32 li 5 tane tv. kağıdımı aldı 1 taneye inmeli, kolonyamı bir şişe veya bidona inmeli
    Cevapla
  • bil 4 yıl önce Şikayet Et
    bir kişi 3 defa gelip alsa nasıl önleyecen...
    Cevapla
  • m3hk 4 yıl önce Şikayet Et
    Baskan eczacı acıkladı tanesi 1 tl olan maske 8 tl olmus. Ne yapacaksın yaptın soylede duyalım. Hicbirsey. Adamın hayatını bitirki örnek olsun. Birileri cesaret edemesin. Savasta kacan sırtından vurulur. Örnek.
    Cevapla
  • yani 4 yıl önce Şikayet Et
    cezalar az yapan yapıyor...
    Cevapla