O AVM'lerden geçici kapatma kararı!

Akiş GYO, portföyündeki alışveriş merkezlerinin faaliyetlerini geçici olarak durdurdu. Şirketin portföyünde Akasya ve Akbatı AVM bulunuyor.

O AVM'lerden geçici kapatma kararı!
O AVM'lerden geçici kapatma kararı!
GİRİŞ 19.03.2020 13:55 GÜNCELLEME 19.03.2020 14:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Akiş GYO'nun KAP'a yaptığı açıklamada " Alışveriş merkezlerimizin faaliyetlerini geçici bir süre için durduruyoruz " denildi

İşte o açıklama;

"Dünyada ve ülkemizde devam eden üzücü gelişmeler neticesinde alışveriş merkezlerimizde faaliyet gösteren mağazaların çalışanları, ziyaretçilerimiz ve şirket çalışanlarımızın sağlığını önceliklendirerek, alışveriş merkezlerimizin faaliyetlerini geçici bir süre için durduruyoruz. Ülke olarak bu süreci en kısa zamanda atlatarak faaliyetlerimize kaldığımız yerden aynı heyecanla devam edeceğimize inanıyoruz. Gelişmelerle ilgili tüm yatırımcılarımızı bilgilendirmeye devam ediyor olacağız."

AYM'DEN KAPATILMASINA YÖNELİK TAVSİYE GELMİŞTİ

AYD'den yapılan açıklamada, AYD Yönetimi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alınacak önlemleri açıkladığı konuşmasında yer alan “evinizden çıkmayın” tavsiyesi uyarınca, halk sağlığı için toplum ve perakendecinin de taleplerini dikkate alarak AVM’lerin kapatılmasına yönelik bir tavsiye kararı aldığı bildirildi. 

 

Açıklamada, AVM’lerin açılış kapanış saatleri kamu otoritesi tarafından belirlendiği için bu konudaki kararı ivedilikle bekledikleri belirtildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından koronavirüs salgının etkilerini azaltmak için açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketine ilişkin, "Cumhurbaşkanımızın açıkladığı önlemler paketi için teşekkür eder, bu süreçte hiçbir çalışanımızın işini kaybetmeyeceğini belirterek, kiracılarımıza da gerekli kolaylıkların sağlanacağını kamuoyu ile paylaşırız." ifadeleri kullanıldı. 

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    iki hafta her yer kapatilsin market ve eczane hariç. şu lanetten kurtulalım.
    Cevapla
  • zeki 4 yıl önce Şikayet Et
    kapatın tabi ki o mekanlar kapalı havasız ve tehlikeli
    Cevapla
  • Seyfi 4 yıl önce Şikayet Et
    kapanıyor sonunda virüs yayılmaması için önemli
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    siz kendiniz kapatın... devletin kapatmasını beklemeyin...
    Cevapla
  • Serkan BJK 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle kapatılsın avm çalışanlarinda ailesi var her şey para değil
    Cevapla