'Ekonomiye İstikrar Kalkanı iş dünyasının talepleriyle örtüşüyor'

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen tarihi Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm toplantısını değerlendirdi.

'Ekonomiye İstikrar Kalkanı iş dünyasının talepleriyle örtüşüyor'
'Ekonomiye İstikrar Kalkanı iş dünyasının talepleriyle örtüşüyor'
GİRİŞ 18.03.2020 23:27 GÜNCELLEME 18.03.2020 23:27

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen tarihi Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm toplantısını değerlendirdi.

ASKON Genel Başkanı Aydın, Ekonomiye İstikrar Kalkanı paketi iş dünyası olarak bizim taleplerimizle örtüşmektedir. Toplantıda ele konulan itibarı ile devlet yetkililerimizin süreci çok hâkim olduğunu gördük. Alınan tedbirler insan yaşamı üzerine kurulu ve olmazsa olmaz tedbirler. Milletçe açıklanan tüm kararlara sonuna kadar uygulamalı olarak destek vermemiz gerekmektedir.

Devletimiz ekonomiye istikrar kalkanı paketi ile üzerine düşen sorumlulukları aldı. İş dünyası olarak bizlere düşen iki ay süre içerisinde tüm şartlarımızı ortaya koyarak işçilerimize sahip çıkmak, üretime ve ticaretimize devam etmek. Açıklanan bu kararlardan ötürü Cumhurbaşkanımıza ve hükümet yetkililerine teşekkür ediyor, yeni paketin iş dünyamıza, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Allah’ın izni ile bu süreci hep birlikte en hayırlı bir şekilde atlatacağız.