Türkiye kolonyasız kalmayacak

Eyüp Sabri Tuncer’in 3’üncü kuşak temsilcisi Engin Tuncer, “Etil alkol ihtiyacımız arttı. Şeker fabrikalarındaki melastan alkol ihtiyacımızı karşılıyoruz. Artan talebe karşı günde 45 ton alkol kullanarak 60 ton kolonya üretiyoruz. Yeterli alkol bulursak 100 ton kolonya da üretme kapasitemiz var” diye konuştu.

Türkiye kolonyasız kalmayacak
Türkiye kolonyasız kalmayacak
GİRİŞ 18.03.2020 08:50 GÜNCELLEME 18.03.2020 08:56

Eyüp Sabri Tuncer, Türkiye’nin en köklü markalarından biri. Kolonya üretiminde lider olan Eyüp Sabri Tuncer koronavirüs etkisiyle artan kolonya taleplerini karşılamak için üretimini arttırırken, fiyat artışı da yapmadığını ve yapmayacağını duyurdu.

 

97 yıllık markanın başında bulunan ailenin 3’üncü kuşak temsilcisi Engin Tuncer, “Kolonya bulunamıyor diye bir durumu kabul etmemiz mümkün değil. Sektörün öncü şirketi olarak aralıksız üretime devam ediyoruz. Etil alkol fiyatlarındaki artışa rağmen fiyatlarımızı da yükseltmedik” dedi.

KİMSE KOLONYASIZ KALMAYACAK

 

 

Öncelikle kimse kolonya stoklamasın, buna gerek yok. İsrafa da gerek yok. Kimse ürün depolamaya da kalkmasın. Kolonya üretmeye biz devam ediyoruz, bizi izleyen firmalar da devam ediyor. Maalesef bu gibi durumlarda her zaman görüldüğü gibi fırsatçılar ortaya çıkıyor. Fiyatları artırıyorlar. Bir anda talep artınca bundan faydalanmak isteyenler oluyor. Biz sektörün öncüsü olarak üretime devam ediyoruz.