Amerika'da yoğun ilgi görüyor! Satışları yüzde 50 arttı

Koronavirüs salgını Çin dışında yayılmaya devam ederken birçok ülkede oluşan panik havası süpermarketlerde özellikle de temizlik ve hijyen raflarında etkisini gösteriyor. Taharet musluklu tuvaletlerin satışlarında yüzde 50 artış olduğu belirtildi.

Amerika'da yoğun ilgi görüyor! Satışları yüzde 50 arttı
Amerika'da yoğun ilgi görüyor! Satışları yüzde 50 arttı
GİRİŞ 14.03.2020 15:59 GÜNCELLEME 15.03.2020 10:37
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Neredeyse tüm ülkelerde temizlik ürünlerinde astronomik denebilecek fiyat artışları dikkat çekiyor. Avrupa ülkelerinde, Türkiye'de sıkça kullanılan kolonyaya, ABD'de de taharet musluklu tuvaletlere olan ilgi her geçen gün artıyor.

 

ABD merkezli Brondell şirketi farklı modellerde klozet üreten bir firma. Şirketin taharet musluklu klozet satışlarında son günlerde sert bir yükseliş göze çarptı. Business Insider'a konuşan şirketin sözcüsü Daniel Lalley, Amazon'da her iki dakikada bir taharet musluklu klozet sattıklarını, günlük ise ortalama bin satış gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şirketin Başkanı Steven Scheer da "Bazı ülkelerde görülen tuvalet kağıdı savaşından sonra tuvalette su ile temizlenmeyi teşvik eden ve faydalarını anlatan geniş bir kitle ortaya çıktı." dedi.

 

Sadece Brondell şirketi değil taharet musluklu klozet üreten diğer firmalarında satışlarında artış olduğu gözlendi.

Siteye konuşan Hygiene for Health şirketi yöneticilerinden biri de taharet musluklu satışlarında yüzde 50 artış olduğunu söyledi. Şirketin GoBidet 2003C modeli klozeti Amazon'da 146 dolara satılıyor.

YORUMLAR 51
  • Adsız Atlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hollandada çalıştığım işyerinde büyük tuvalet yapmak benim için tam bir işkence. Kimse görmeden bir saglam bir poşete su dolduruyorum kimse görmesin diye bayağı uğraşıyordum. şimdilerde hiç umurunda değil. Sonrada işim bitince, güzelce taharet oluyorum. Ama çok gıcık tuvaletleri var.
    Cevapla
  • Ayna ayna 4 yıl önce Şikayet Et
    500 yıl sonra müslüman türkler kaynağı sünneti seniyye olan medeniyet ışığını dünyaya yeniden gösteriyor.
    Cevapla
  • Niğdeli 4 yıl önce Şikayet Et
    namaz kilanlar icin uygun değildir gurban
    Cevapla
  • İsoBaba 4 yıl önce Şikayet Et
    Hijyen istiyorlarsa alaturka tuvalet kullansınlar. Tuvalet ile sıfır temas, %100 hijyen :)
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen buna katılıyorum işte. En kral tuvalet alaturkadır. Ve tuvaleti yaparken bağırsakları pozisyon gereği tamamen boşaltır. Yemek yerken yerde yiyeceksin. Az yersin. Tuvalette alaturka yaparsan tamamen boşaltırsın.
    Cevapla
  • BILAL BAS 4 yıl önce Şikayet Et
    Cogu oturamaz icine duser
    Cevapla
  • Osman Özbostan 4 yıl önce Şikayet Et
    Vahim bir durum da Arabistanda. Tüm umre otellerinde klozetlet abd gibi taharet musluksuz. Hatta Çanakkale seramikte çalışan birisinden duyduguma gore araplara bizdeki taharet musluklu onermelerine rağmen özellikle taharetsiz istiyorlarmış. Vehamet... Rabbimin mesajı herşeyin üstünde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle