Haksız fiyat oluşumuna karşı 539 ürüne işlem yaptı

Trendyol, koronavirüs ile ilgili gelişmelerin devamındaki fiyat oluşumlarındaki fahiş artışa karşı 539 ürüne işlem yaptığını duyurdu.

Haksız fiyat oluşumuna karşı 539 ürüne işlem yaptı
Haksız fiyat oluşumuna karşı 539 ürüne işlem yaptı
GİRİŞ 12.03.2020 16:49 GÜNCELLEME 12.03.2020 17:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trendyol'dan yapılan yazılı açıklamada, haksız fiyatlandırma yapan satıcılara fırsat verilmediği belirtilerek haksız fiyat oluşumuna sebep olan 539 ürünle ilgili geliştirilen algoritma ve tüketici desteğiyle gerekli işlemlerin yapıldığı kaydedildi.

 

"FİYAT KONTROLLERİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ"

Açıklamada, "Serbest piyasa ekonomisinde pazar yeri olarak faaliyet gösteren platformumuzda satıcılar tarafından satışa sunulan ürünlerin fiyatlarını biz belirlemiyor ve müdahale edemiyoruz. Ancak koronavirüs tehdidine karşı ülkemiz kamu otoritelerinin açıklamaları ve yönlendirmeleri ışığında yaşanan bu özel durum nedeniyle sorumluluk alıyoruz.

Fiyat kontrollerine ara vermeden devam ediyoruz ve tespit edeceğimiz haksız fiyat oluşumları ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Sizler de haksız fiyat oluşumu olduğunu düşündüğünüz ürünleri fiyat.kontrol@trendyol.com e-mail adresine iletmeye devam edebilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • İbretlik 4 yıl önce Şikayet Et
    İbreti alem ceza verilmelidir yoksa bunların önü alınmaz
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Fiyat kontrollerini duzenli olarak yapilmasi lazim haksiz kazanc sagliyorlar firsat olarak goruyorlar her ramazan ayinin baslagicinda fiyatlar cikiyor bu nasil muslumanlik nasil bir milletiz utanmamiz lazim hersey para olmus ya paraya tapar olmusuz millet olarak
    Cevapla
  • M. Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ediyorum sizi.
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın hayırlı işler trendyol gratis başı çekiyor temizlik malzemeleri %100-300 zamlanmis
    Cevapla