VakıfBank, "emekli promosyonu"nu yüzde 66 artırdı

VakıfBank emekli maaşlarına verdiği promosyonları yüzde 66 yükselterek, maaş miktarına göre değişen promosyon tutarını 500 TL-750 TL olarak belirledi.

VakıfBank, "emekli promosyonu"nu yüzde 66 artırdı
VakıfBank, "emekli promosyonu"nu yüzde 66 artırdı
GİRİŞ 06.03.2020 15:39 GÜNCELLEME 06.03.2020 15:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bankadan yapılan açıklamaya göre, VakıfBank ile SGK arasında yapılan ve 2020-2023 dönemini kapsayan promosyon anlaşmasında imzalar atıldı.

 

 

Anlaşmayla emekli maaşlarına verdiği promosyonlara yüzde 66 artış yapan VakıfBank, maaş miktarına göre değişen promosyon tutarını 500 TL-750 TL olarak belirledi. 

Anlaşma üç yıl geçerli

 

 

Anlaşmaya göre aylık maaşı 1.500 TL'ye kadar olanlar toplam net 500 TL, 1.500 TL ila 2 bin 500 TL arasında olanlar toplam net 625 TL, 2 bin 500 TL ve üzeri olanlara ise toplam net 750 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Anlaşma kapsamında emeklilere sağlanan ilave avantajlar arasında maaş hesaplarından işletim ücreti alınmaması ve kredi kartlarından aidat alınmaması da bulunuyor.

Üç yıl geçerli olacak anlaşma sayesinde emekli maaşını VakıfBank'tan alanlar anlaşmada yer alan avantajlardan 2023'e kadar yararlanabilecek.

 

- Ücretsiz EFT ve havale avantajı


Maaşını VakıfBank'tan alan emekliler, maaş hesaplarını kullanarak internet bankacılığı veya VakıfBank Mobil aracılığıyla bir ay içinde toplam bir maaş tutarını aşmayacak miktarda, havale ve EFT işlemlerini ücretsiz olarak yapabilecek.
Emeklilerine ATM'lerinden günlük 2 bin TL'ye kadar ücretsiz para çekim imkanı da sağlayan VakıfBank, maaş hesabına bağlı HGS etiketini de ücretsiz olarak temin edecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    emeklilerle dalga geçmeyin insanımızı askari ücret üzerinden ssk pirimi ödeyen işverenle mücadele etki emeli olduğunda yüksek maaşı olsun bankaların maskarası olmasın
    Cevapla
  • Cemali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben emekli maaşımı vakıf katılım dan alıyorum promosyon çok memnun.
    Cevapla
  • Massimo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Devlet Bankası Olan Vakıfbank’tan Emekli Maaşımı Alıyorum, Diğer Özel Bankalara 1000 Liraya Kadar Promosyon Veriyorlar Ama Ben Yine Devletimin Yanında Yer Alacağım 625₺ ‘te Olsa Sıkıntı Yok...
    Cevapla
  • cetin 4 yıl önce Şikayet Et
    helal kardeşim , ayni kafadayim
    Cevapla
  • Melahat Erkmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben yıllardır emekli maaşımi Vakifbank'tan almaktayım Üstelik ailenin tüm faturaları da bu hesapta otomatik ödemede.Bu güne kadar hiç promosyon almadım Bu gune kadar da bu konuda hiç bir uyarı ve bilgi almadim. Bu gün konuyu danışmak uzere ugradığim şubeden bana bu konuda henüz bir talimat gelmedigini ve 8-10 gün sonra tekrar ugrayıp sormami söylediler.Birisi bana açiklaysbilir mi bu promosyon var mı? Varsa ben.neden almiyorum ve bana neden kimse bilgi vermiyor?
    Cevapla
  • Çamoluklu 4 yıl önce Şikayet Et
    Pazartesi Maaş aldığınız Bankanıza uğrayın promayondan faydalanmak istiyorum diyin 5 dakikada işleminiz tamam
    Cevapla
  • nusret bıçakcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben yıllardır vakıf bankla çalışıyorum hem emekli maaşımı buradan alıyorum hemde internet bankacılığım var çok memnunum. banka yöneticilerini ve çalışanlarını kutluyorum. devam..
    Cevapla
  • Tevfik 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben 1999 dan beri vakıflara çalışıyorum Ne gibi özelliği varda ben bilmiyorum Devlet bankaları promasyonda dipte kalmaya devam ediyor Bildiğimiz klasik varyasonlar Özel bankalar 2500 tl kadar promosyon öneriyor mili bankalarını en dipte sürünüyor Her yıl Devlet bankalarımız rekor kar açıklıyorlar. Neyse neyse benim bu sene vakıflara çalışmam son diyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle