Kiğılı alışveriş deneyimini değiştiriyor

Yaşamı kolaylaştıran uygulamalarına bir yenisini daha ekleyen erkek giyimin öncü markası Kiğılı, mağazacılık alanında yepyeni bir dönem başlatıyor. Geleneksel alışverişte ezber bozan Kiğılı, online alışverişin adrese teslimat alışkanlığını mağazalarına taşıyor.

Kiğılı alışveriş deneyimini değiştiriyor
Kiğılı alışveriş deneyimini değiştiriyor
GİRİŞ 05.03.2020 11:53 GÜNCELLEME 05.03.2020 11:53

Erkek modasında ezberleri bozan Kiğılı, yaşamı kolaylaştıran uygulamalarına bir yenisini daha ekliyor. E-ticarette kolay alışverişin belkemiği olan eve ürün teslimatı, artık Kiğılı mağazalarında da müşterilerin hizmetine sunuluyor. Kigili.com’dan yapılan her alışverişte sunulan eve teslimat hizmeti, artık Kiğılı mağazalarında da geçerli olacak. İstinye Park Abdullah Kiğılı, Cevahir Kiğılı ve Göztepe Optimum Kiğılı mağazalarında başlayan alışverişte eve teslimat uygulaması ile tüketiciler hem zamandan hem de harcayacakları enerjiden tasarruf ediyor.

Alışverişte taşıma güçlüğü sona eriyor

Artık ağır alışveriş torbalarıyla dolaşmanıza gerek yok. Üstelik bunun için tek seçeneğiniz online alışveriş yapmak da değil. Şık tasarımları, son teknolojiyle donatılmış kumaş kalitesi ve üstün hizmet anlayışıyla erkek moda dünyasına damgasını vuran Kiğılı, mağazada beğenip satın aldığınız ürünleri evinize kadar teslim ediyor. Mağazalarında sunduğu terzi hizmetine kapıya teslim hizmetini de ekleyen Kiğılı’dan alışveriş yapmak artık daha bir keyifli.

Cevahir Kiğılı ve Göztepe Optimum Kiğılı mağazalarında, tüm sezonlar ve ürün grupları için 250 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli kargo ile ulaştırma dönemi, alışveriş deneyimini daha keyifli ve kolay hale getiriyor. İstinye Park Abdullah Kiğılı mağazasından yapılan tüm alışverişlerde de geçerli olan bu yeni uygulama ile müşteriler, sevdikleri için seçtikleri hediyeleri bildirdikleri adrese Kiğılı mağazalarından teslim ettirebilecek.

Kiğılı’nın odağında yine “müşterilerinin mutluluğu” var

Müşteri odaklı hizmet anlayışının mimarı Kiğılı, üç mağazasında başlattığı adrese teslim kargo hizmetini, diğer mağazalarında da hayata geçirmeye hazırlanıyor. İstanbul’da tüketicilere sunulan yeni uygulamayı hizmet verdiği tüm şehirlere yaymayı hedefleyen marka, müşterisine özel, ayrıcalıklı ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektördeki öncü yerini korumaya devam ediyor. Kiğılı, İstanbul’da seçili mağazalarda başlattığı bu hizmeti diğer mağaza ve şehirlere de yaygınlaştırmayı hedefliyor.