Yerli otomobilde yeni gelişme! ÇED süreci başlatıldı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret tarafından yapılması planlanan Elektrikli Otomobil Üretim Tesisi projesi ile ilgili ÇED süreci başladı.

Yerli otomobilde yeni gelişme! ÇED süreci başlatıldı
Yerli otomobilde yeni gelişme! ÇED süreci başlatıldı
GİRİŞ 28.02.2020 10:50 GÜNCELLEME 28.02.2020 11:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılması planlanan Elektrikli Otomobil Üretim Tesisi projesi ile ilgili ÇED süreci başladı.

 

 

ÇED SÜRECİ BAŞLATILDI

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

 

 

"BURSA il GEMLIK, ilce Gençali Mahallesi mevkiinde Türkiye'nin  Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılması planlanan Elektrikli Otomobil Üretim Tesisi projesi ile ilgili olarak  bakanlığımıza sunulan ÇED Başvuru Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve uygun bulunmuş olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır.

Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler BURSA  Valiliği'ne (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderilebilir."

    YORUMLAR 3
    • manastırlı 4 yıl önce Şikayet Et
      afferin afferin birsürü boş yer varken gittiler denizın kıyısında üç kuruşluk boş alan yere kurduyorlar gemliğin etrafında başka boş alanmı yok heryer arazi nefes alcak yer bırakmayın bize oraya kocaman park yapaydınızda insanlar hafta sonu çoluk çocuk oynasa idi iki balı k tutup yüzme yerleri yapılsaydı ya yol üstü sağdan soldan birçok insan gelirdi bursa oraya akardı içine birsürü işletme kur insanlara geçim kaynağı olur balık lokantaları vs ama nerde o kafa heryeri sanayi yaptılar birtaraf sanayi bir taraf zeytin fabrikaları nerede nefes alcaz biz
      Cevapla
    • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
      kardes seni bizim koye bekliyorum. Allah'a sukur doyarsin yazlari calisirsin sabah 5 den aksam 8 e kadar. ksisinda keyfini surersin, Haaa o kadar orman var ki gozun gonlun acilir.
      Cevapla
    • Okmi 4 yıl önce Şikayet Et
      Boş yorum yapma zaten orası devletin kendi arazisi Ulan bir kere şu devlete hükümete destek oldum İşiniz gücünüz CHP ağzıyla eleştirmekCHP bu ülkeye faydalı proje yapsında onu da biz eleştirelim artık
      Cevapla