ABD'de Halk Bankası'nın temyiz başvurusu reddedildi

ABD'deki Halk Bankası davasında, bankanın "özel statüyle duruşmaya katılım" talebi için temyiz mahkemesine yaptığı başvuru, incelemenin ardından reddedildi.

ABD'de Halk Bankası'nın temyiz başvurusu reddedildi
ABD'de Halk Bankası'nın temyiz başvurusu reddedildi
GİRİŞ 22.02.2020 01:29 GÜNCELLEME 22.02.2020 03:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

New York'taki temyiz mahkemesi, Halk Bankası'nın başvurusunu inceledikten sonra "özel statüyle duruşmaya katılım" talebini kabul etmedi.

 

 

Halk Bankası avukatları, "mahkemenin yargı yetkisi olmadığı" gerekçesiyle davanın düşmesi ve reddihakim talebinde bulunmak için "özel statüyle duruşmaya katılım" isteği, federal mahkeme tarafından reddedilince, temyiz mahkemesine başvurmuştu.

Temyiz mahkemesi başvuruyu incelemeyi kabul etmiş ve kararını açıklayıncaya kadar ise federal mahkemeden devam eden yargı sürecini beklemeye alması talebinde bulunmuştu.

 

 

Temyiz başvurusunun reddedilmesinin ardından federal mahkeme beklemeye aldığı dava sürecine devam edecek.

YORUMLAR 6
  • Asım 4 yıl önce Şikayet Et
    abd mahkemeleri sahtekardır, fetöcüdür, yahudi weya yahudi sewicidir, düşmandır, gawurdur. bunlara güwenmek Ne kelime, kabul etmek mümkün olamaz. hele bize karşı.
    Cevapla
  • ???? 4 yıl önce Şikayet Et
    Gavurdur yazarken bile w kullanman manidar
    Cevapla
  • Memoks 4 yıl önce Şikayet Et
    Dev projeler hızlandırılması. Özellikle Yusufeli barajı ve nükleer santral projesine kaynak arttırımı yapılmalı. Dereyolu projesi de bitmesine az kaldı . Bitirilip açılışı yapılmalı . Yusufeli barajının ülkeye katkısı tahmini 1.5 milyar TL (yılda) . Bu bile ekonomiye rahatlama sunacaktir
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Şunlara bak, kendi ülkelerinde bankamızı yargılamaya kalkıyorlar, bu ne cürret ne aptallık
    Cevapla
  • Justice 4 yıl önce Şikayet Et
    Halk bankasına katılmadığı her duruşma için 1 milyon dolar ceza kesiyorlardı. Demek kesmeye devam edecekler. Biz de kuralına uydurup pkkdan silahlarını toplamadıgı her ay başına 1 milyon dolar ceza keselim. Halkbank borcuna mahsup ederiz
    Cevapla
  • Mantık-Sistem 4 yıl önce Şikayet Et
    Edersin mantıklı. Et hadi abi. Buyur meydan senin. Bankacılık sistemi adamın elinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle