Açıklama geldi! iPhone fiyatları yükseliyor
01 .
Koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen Apple buna rağmen iPhone 9'u Mart ayında tanıtmayı planlıyor. Ancak üretim sıkıntısı iPhone fiyatlarının artmasına ve iPad Pro'nun gecikmesine neden olacak.
02 .

Çin fabrikalarındaki iPhone üretim programında gecikme yaşandığını açıklayan sektöre yakın kaynakları Apple tedarikçilerinin şu aşamada %30 ila %50 kapasiteyle çalıştığı söyledi.

 

03 .
Açıklama geldi! iPhone fiyatları yükseliyor

APPLE ÜRÜNLERİ İÇİN FİYAT ARTIŞI KAÇINILMAZ

Apple kısa bir süre önce, Çin'deki koronavirüs salgınının iPhone sevkiyatlarını olumsuz etkilemesi nedeniyle, Mart çeyreğinde ciro hedefine ulaşmayı beklemediğini duyuran bir basın bildirisi yayınlamıştı.

04 .

Tedarik zincirinden elde edilen son bilgiler, iPhone ve diğer Apple ürünleri için fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu gösteriyor. Şirket koronavirüs salgınına rağmen yeni uygun fiyatlı iPhone modelini önümüzdeki ay tanıtmayı hedefliyor.

Açıklama geldi! iPhone fiyatları yükseliyor
05 .

Ancak planlarda her an değişiklik olabilir. Apple, iPhone 9'u Mart veya Nisan aylarında piyasaya sürmeyi başarsa bile yeni iPad Pro büyük bir ihtimalle ertelenecek. 

06 .
Açıklama geldi! iPhone fiyatları yükseliyor

Aylardır sızıntılara konu olan ve iPhone SE 2 olarak da bilinen iPhone 9, TikTok'a yüklenen bir video sayesinde tüm detaylarıyla görüntülendi