Başkan Erdoğan İş Bankası tartışmalarına son noktayı koydu

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in İş Bankası hisselerinin Hazine'ye devredilmesini kabul etmeyeceklerini söylemesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, tartışmalara son noktayı koydu. Erdoğan, Pakistan dönüşü uçakta gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hisse devrini geciktirmeye niyetimiz yok" dedi.

Başkan Erdoğan İş Bankası tartışmalarına son noktayı koydu
Başkan Erdoğan İş Bankası tartışmalarına son noktayı koydu
GİRİŞ 15.02.2020 18:55 GÜNCELLEME 15.02.2020 20:40
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan dönüşü uçakta gazetecilere gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İş Bankası ile ilgili açıklama yapan Erdoğan, ''Hukuki zemine oturtulması çalışmasının neticesini zannediyorum birkaç hafta içinde alacağız. Fazla geciktirmeye niyetimiz yok'' dedi.

 

 

"FAZLA GECİKTİRMEYE NİYETİMİZ YOK"

Erdoğan, İş Bankası'ndaki CHP hisseleri hakkında şu ifadeleri kullandı:

 

 

"Bu konu ile ilgili şu anda çalışmaları birinci derecede Nurettin Canikli bey yürütüyor. Bu hafta MKYK toplantısında bizlere bir sunum da yaptı. Dedik ki bu işi biraz daha olgunlaştıralım ve olgunlaştırmanın ötesinde bir de hukuki işlerle ilgili bir kurul kuralım. Hukukçu arkadaşlarımızla beraber de bu çalışmayı tam manası ile hukuki bir zemine oturtalım dedik. Zannediyorum birkaç hafta içerisinde onun neticesini de kendilerinden alacağız. Fazla geciktirmeye niyetimiz yok. Vakit kaybına tahammülümüz yok"

"HİSSELERİN HAZİNE'YE DEVREDİLMESİNİ KABUL ETMEYECEĞİZ"

CHP'nin İş Bankası'ndaki hisselerinin Hazine'ye devredilmesi için hazırlanan taslak geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulmuştu. Konunun gündeme gelmesi üzerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel yaptığı açıklamada, hisselerin Hazine'ye devredilmesini kabul etmeyeceklerini söyledi.

YORUMLAR 28
  • yüksel 4 yıl önce Şikayet Et
    siyasi partilerin bankası olamaz ve olmamalı
    Cevapla
  • Fehmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Pakistanli muslumanlarin kurtulus savasinda yaptigi yardimlar banka sermayesi oldu bu sermayede chp hissesine donustu boyle olmamaliydi
    Cevapla
  • Kerim 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomiyi ve türkiyeye sefalet içine koydu sıra iş bankasına geldi . Allah hidayet versin .
    Cevapla
  • elinoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Hisseleri hazineye devredin.Chp ve hdp denen terörist partilerinide kapatın.İçlerindeki fetöcüleride Bi şekilde yok edin.Başlarım AB kriterlerinden.Zaten ne geliyorsa başımıza AB kriterlerinden geliyor.Hainleri aklama Birliği bunlar.Bizede kurulmuş büyük tuzaklardan biridir bu Avrupa Birliği.
    Cevapla
  • Ereno 4 yıl önce Şikayet Et
    Özgür özel ve Kemal Kılıçdaroğlu kim oluyor, Sanki Babasının Tapulu malı .... Çok Endişeliyiz Çook !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle