Mutlu şehirlerin yol haritası İstanbul’da çiziliyor

Ülkelerin değil şehirlerin yarıştığı bir dünyada yaşıyoruz. Dünya nüfusunun yüzde 55’i şehirlerde yaşarken, 2030 yılında ise bu oranın yüzde 60’a çıkması bekleniyor. İki kişiden birinin şehirlerde yaşadığı günümüzde sürdürülebilir bir toplum yapısı için eğlence ve rekreasyon faaliyetleri de her geçen gün önem kazanıyor.

Mutlu şehirlerin yol haritası İstanbul’da çiziliyor
Mutlu şehirlerin yol haritası İstanbul’da çiziliyor
GİRİŞ 11.02.2020 16:12 GÜNCELLEME 11.02.2020 16:12

Bu kapsamda küresel boyutta 2 buçuk trilyona ulaşan eğlence ve rekrasyon sektörünün tüm paydaşları ‘Mutlu Şehirler’ teması adı altında 13- 15 Şubat tarihlerinde İstanbul Fuar merkezinde düzenlenecek 8. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX 2020 ‘de bir araya gelecek.

Kentlerde yaşama eğiliminin yükseldiği 21. yüzyılda, zamansızlık kavramı artarken sosyalleşme olgusu da zayıflıyor. Bu durum ile birlikte gerek devlet kurumları gerekse özel sektör, insanların ve şehirlerin mutluluğuna önemli yatırımlar yapmaya başladı. Bu yatırımlar ise İstanbul’da yapılacak dev organizasyonda görücüye çıkıyor. 25 ülkeden 400e yakın firmanın katılımıyla Mutlu Şehirler’ teması adı altında 13- 15 Şubat tarihlerinde İstanbul Fuar merkezinde düzenlenecek 8. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX 2020, sektörün gelişimine önemli katkılar sağlayacak. Fuar eğlence parklarından çocuk oyun gruplarına, jetonlu oyun makinelerinden tırmanma duvarı ekipmanlarına, hareket simülatörlerinden ses ışık sahne sistemlerine kadar son teknoloji inovasyon harikası ürün ve hizmetlere de ev sahipliği yapacak. Organizasyon sektöre rehberlik etmesinin yanı sıra, toplumsal hayata sosyal ve ekonomik katkı sağlamayı hedefleyen 3 günde 5 ana panel oturum gerçekleştirilecek.