Kaçak büfeden bakın ne çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Güngören Belediyesi’ni karşı karşıya getiren ‘kaçak büfe’nin Ali Kıdık’ın olduğu kesinleşti. Emlak Müdürlüğü, Güngören’deki Osmaniye Mahallesi’nde Merter Metro istasyonu ve otobüs durağının hemen yanı başında bulunan büfenin, Merter Büfe ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Şirketi tarafından kullanıldığını tespit etti.

Kaçak büfeden bakın ne çıktı!
Kaçak büfeden bakın ne çıktı!
GİRİŞ 10.02.2020 22:34 GÜNCELLEME 11.02.2020 00:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

KIDIK'IN PARAVAN ŞİRKETİ Mİ?

 

Kaçak büfeyi işleten şirketin sahibi ise Airport Haber'den çıktı. İstanbul Ticaret Odası kayıtlarında, Merter Büfe ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Şirketi'nin sahibi Fatih Akdeniz olarak görünüyor. 21 Ocak 2020'de kurulan şirket Halkalı'da… Ne tesadüftür ki, Fatih Akdeniz, Ali Kıdık'ın sahibi olduğu Airport haberin kurumsal yapısında yazar kadrosunda yer alıyor

ADRESİ KIDIK'IN ŞİRKETİYLE AYNI

 

 

Merter Büfe ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Şirketi'nin kayıtlardaki adresi "Halkalı Merkez Mahallesi 1. Posta Sokak Cadde: 4 Apt. No: 12/126 Küçükçekmece" olarak geçiyor. Ali Kıdık'ın sahibi olduğu Airport'u da bünyesinde barındıran Ak Medya Yayın Yapım da aynı adresi kullanıyor.

APAR TOPAR KÜNYEDEN SİLDİRDİ

Kıdık, kaçak büfe skandalı patlayınca ilk iş olarak yazarı Fatih Akdeniz'in adını Airport sitesinin künyesinden sildirdi. Cuma günü apar topar Akdeniz'le olan görünür bağlantısını silmeye çalışan Ali Kıdık, Merter Büfe ve Ak Medya Yayın Yapım'ın aynı adreste yer aldığını ise unuttu.



İBB'NİN BU SORULARI CEVAPLAMASI GEREK…

İBB'nin kaçak büfe skandalıyla ilgili soruları yanıtlaması gerekiyor.


1-İBB neden usulsüs büfenin kaldırılmasına engel oluyor?

2-Neden İBB zabıtası büfenin başında 24 saat nöbet tutuyor?

3-Güngören dışında başka yerlerde de İBB'nin usulsüz 'olur' verdiği büfeler var mı?

İBB ZABITALARI NÖBET TUTTU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin encümen kararı ve izin belgesi olmadan, Merter Metro İstasyonu ve otobüs durağının yanına kaçak bir büfe kurulmuştu. Güngören Belediyesi zabıta ekipleri büfenin kaldırılmasını istemişti. İBB buna karşı çıkmıştı ve büfenin başına zabıta ekiplerini dikmişti. İBB zabıtası, 'Güngören Belediyesi kaçak büfeyi kaldırmasın' diye 24 saat nöbet tutmuştu.



İBB AK Parti Grup Başkanvekil Tevfik Göksu, Ali Kıdık'ın sahip olduğu Airpothaber sitesine yaptığı haberlere ilişkin meclis toplantısında açıklamalarda bulundu.

GÖKSU: İSTANBUL HAVALİMANI'NA İFTİRA ATMASI KARŞILIĞINDA MI VERİLDİ

Göksu, 'Güngören'deki kaçak büfe, İBB İYİ Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık’a, Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'na iftira atması karşılığında mı verildi!'' ifadelerini kullandı.

KAÇAK BÜFE KALDIRILDI

Günlerdir İBB zabıtalarının başında nöbet tuttuğu, İBB İYİ Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık’a ait olduğu belirlenen Güngörene’deki kaçak büfe kıaldırıldı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 6
  • Buldozer 4 yıl önce Şikayet Et
    işin pişkinliği İBB zabitayı nöbet tutması için görevlendşrmişti.burası ibb ye bağlı değilki,yüzsüzlüğe bakarmısınız
    Cevapla
  • ismayil 4 yıl önce Şikayet Et
    buzdağının görünen kısmı fetövari işlemler.haramzadeler..
    Cevapla
  • Kağan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıkıma engel oluyorlaeysa yakalım iyi partinin zaten kime ait olduğunu biliyoruz fetöşe para toplamak için yapıyorlar
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Kıdık rezil olsada yinede utanmiyorlar haram yemeğe alismislar
    Cevapla
  • ŞaH MaT 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya ne sandınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle