THY'in ardından Çin havayolu da uçuşları durdurdu

Türk Hava Yolları, koranavirüs nedeniyle Çin’e yapılan seferleri 9 Şubat’a kadar durdurduğunu açıkladı. Türk Hava Yolları (THY)'nın ardından, İstanbul'a uçan iki Çinli havayolu şirketinden biri olan China Southern de Mart sonuna kadar Pekin-İstanbul seferlerini durdurdu.

THY'in ardından Çin havayolu da uçuşları durdurdu
THY'in ardından Çin havayolu da uçuşları durdurdu
GİRİŞ 31.01.2020 14:02 GÜNCELLEME 31.01.2020 14:03
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından "Pekin, Guangzhou, Şangay ve Xian şehirlerine düzenlediğimiz seferlerimizi 9 Şubat’a kadar durduruyoruz. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu

 

CHİNA SOUTHERN HAVOYOLLARI'NIN PEKİN-İSTANBUL UÇUŞLARI İPTAL

THY'nin yanı sıra İstanbul'a uçan iki Çinli havayolu şirketinden biri olan China Southern Airlines, 24 Ocak'ta ipal ettiği Wuhan -İstanbul seferlerinin ardından Pekin uçuşlarını da iptal etti. China Southern Havayolları'nın Mart ayı sonuna kadar Pekin - İstanbul seferlerini durdurduğu bildirildi.

Ayrıca 30 Nisan'da Chengdu - İstanbul seferlerine başlayan Sichuan Havayolları'nın da haftada üç sefer karşılıklı olarak düzenlenen seferlerinin 15 Şubat'a kadar devam edeceği ve bu tarihten itibaren de 31 Mart'a kadar iptal edildiği belirtildi.

HONG KONG VE TAİPEİ'DE TERMAL KAMERA UYGULAMASI DEVAM EDECEK

Öte yandan Çin seferlerinin durdurulmasına rağmen İstanbul Havalimanı'nda Hong Kong ve Taipei'den den gelen yolculara yönelik termal kameralı tarama uygulamasının da devam edeceği öğrenildi.

YORUMLAR 37
  • Okan 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlam veremediğim uçuşları durduruyorsun ama ordan uçakların gelmesine izin veriyorsun. Çin hava yolu şirketlerinden biri Türkiye'ye uçmaya devam ediyor haberde okuduğum. Bunu anlayan bana açıklamasını yapabilir mi?
    Cevapla
  • MUSTAFA K 4 yıl önce Şikayet Et
    Para sağlık tan önemlimi acaba merak ettim
    Cevapla
  • TÜRKİYE SEVDALISI 4 yıl önce Şikayet Et
    bu işi biraz çok hafife aldığımızı düşünüyorum çünkü adam mikrobu yeni aldıysa ve türkiyeye girerse ne olur düşünmek bile istemiyorum ordan çeşitli ürün geliyor ya bu ürünlerde de mikrop varsa allah korusun tedbir tedbir tedbir neden almıyoruz bu tedbiri durdurun artık çinle iletişimi
    Cevapla
  • laedri 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlar bizden daha çok kendi vatandaşına değer veriyor.. bizim thy 9 şubattan sonra başlar harıl harıl Çinli taşımaya.. aman para kazanalım..
    Cevapla
  • Nesrin KURNAZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Geç bile kalındı diye düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle