Mersin Şehir Hastanesi ilklere imza atıyor

Çeşitli sağlık sorunları nedeniyle yapılması zor ve riskli olan ameliyatlar Mersin Şehir Hastanesi'nde Kardiolog Doç. Dr. Mehmet Ballı yönetiminde başarılı bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Mersin Şehir Hastanesi ilklere imza atıyor
Mersin Şehir Hastanesi ilklere imza atıyor
GİRİŞ 28.01.2020 10:58 GÜNCELLEME 28.01.2020 11:24

Kardiolog Doç. Dr. Mehmet Ballı’nın yönetiminde yapılan ameliyatlar, özellikle yaşlı hastalar olmak üzere kalp hastalığının yanında kronik sağlık sorunları bulunan, genel anestezi alması sakıncalı bulunan ve genel sağlık durumu ameliyata uygun olmayan aort kapak hastaları girişimsel bir yöntem olan TAVI (Transcatheter Aortic Valve Implantation) ile tedavi edilebiliyor.

 

 

Kalbi durdurmadan ve göğüs kafesi açılmadan kalbe kateter yolu ile ulaşıp daralmış olan kapağın yerine yeni bir kapağın yerleştirilmesi olan TAVI işlemi bu hasta gruplarında seçkin bir tedavi yöntemi olup Doç. Dr. Mehmet Ballı yönetimindeki ekip bazı günlerde 4 ameliyat yaptığı oluyor.

 

 

Sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada ekip arkadaşlarına teşekkür eden Ballı ‘Önceki gün 4 ameliyata girdik. TAVI bir takım işidir ve bu işlem sırasında bana  eşlik eden değerli ekip arkadaşlarım Dr. Mahmut Yılmaz, Dr .Fatma Köksal, Dr. Fazilet E. Sağ, Dr. Ulaş Türker, Dr. Emre E. Demirci ve Dr. Mehmet Ali Yılmaz’a katkıları için sonsuz teşekkürler. Bu süreçte anjiyografi ünitesindeki görevli arkadaşlarımın katkısını da unutmamak gerekir’ dedi.

Abdullah Biçer- Haber7

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL