İstanbul'da yol kesip, evrak kontrolü yaptılar

İstanbul'da turizm şirketine ait aracın önünü kesen taksiciler aracın sürücüsü ve turisti sorgulamaya kalkıştı. Aracın evraklarını alıp kontrol eden taksicileri görüntülemeye çalışan şoförün de görüntü almasını taksiciler engelledi.

İstanbul'da yol kesip, evrak kontrolü yaptılar
İstanbul'da yol kesip, evrak kontrolü yaptılar
GİRİŞ 28.01.2020 09:31 GÜNCELLEME 28.01.2020 10:27
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İstanbul'da faaliyet gösteren bir turizm şirketine ait aracın önünü kesen taksiciler evrak kontrolü yaptı. Taksicilerin yol keserek evrak kontrolü yaptığı anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

 

İddiaya göre, İstanbul'da faaliyet gösteren bir turizm şirketine ait araç Başakşehir'den müşterisini aldı. Müşterisini Sapanca'ya götürmek üzere yola çıkan aracın önü kısa bir süre sonra taksiciler tarafından kesildi.

Turizm şirketine ait aracın önünü kesen taksiciler araçtaki turisti ve şoförü sorgulamak istedi. Şoförün evraklarını alıp kontrol ettiler. Bu sırada şoförün cep telefonuyla yaşananları görüntülediğini fark eden taksiciler tepki göstererek şoförün görüntü çekmesini engellemeye çalıştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 27
  • ben 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar para için her haltı yerler yetkililerde uyuyormu acaba nerde bu devlet nerde bu millet misali.
    Cevapla
  • Mehmet s. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin polisi var , sen kimsin de yol kesip evrak kontrolü yapıyorsun. Doğuda teröristin yol kesip kimlik sorgulamasindan ne farki var bunun. Çok yüz verip palazlandirdilar bu papatya renklileri..
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet içinde devlet olmıyacağı gibi. Devletin görevini yapmak taksicilere düşmez
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    kuru sıkı sallamayın kanunsuz iş yapan bedelini öder
    Cevapla
  • laciwert 4 yıl önce Şikayet Et
    uber mevzusu ilk patlak verdiğinde taksiciler odası başkanı dediki 18000 taksiciyle istanbulun sokaklarını altını üstüne getiririm paris gibi yaparım ve sonra hiçbir şey olmadı bundan da bi cacık çıkmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle