THY'yi Vakko giydirecek

Türk Hava Yolları (THY) personelinin kıyafetleriyle ilgili ihaleyi Vakko kazandı. İlk etapta kaptan pilot ve uçuş hareket uzmanlarının kıyafetleri değiştirilecek.

THY'yi Vakko giydirecek
THY'yi Vakko giydirecek
GİRİŞ 16.01.2008 13:07 GÜNCELLEME 16.01.2008 13:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları (THY) personelinin kıyafetleriyle ilgili ihaleyi Vakko kazandı. AA muhabirinin THY yetkililerinden aldığı bilgiye göre, THY'nin 75. yılında yeni tasarım ve yeni konsept formaların yapımı için açılan ihaleyi Vakko aldı. İhale kapsamında ilk etapta kaptan pilot ve uçuş hareket uzmanlarının kıyafetleri değiştirilecek.


THY Basın Müşaviri Ali Genç, bu yıl, THY'nin 75'inci yılını kutladığını hatırlatarak, 75. yıl çerçevesinde bir dizi etkinliğin yanı sıra yenileme çalışmaları da yapacaklarını söyledi. Kıyafet değişikliğinin de bu çerçevede yapıldığını dile getiren Genç, "Özel Alım ve Satım Kurulu, çeşitli firmaların tekliflerini değerlendirmiş, teklif ve tasarımı daha uygun olan Vakko'yu seçti. Yönetim de onayladı" dedi.


THY'nin, şu anda kullanılan kıyafetleri, modacı Cemil İpekçi tarafından tasarlanmıştı.

YORUMLAR 5
  • Batu Han 17 yıl önce Şikayet Et
    . THY de bize giydirecek
    Cevapla
  • Mustafa ARIK 17 yıl önce Şikayet Et
    İhale. İşte bu yüzden ihale yapılıyor. Bize şu kalitede, yılda şu kadar ürünü ne kadara verirsiniz diye ihale yapılıyor en ucuz veren kazanıyor.
    Cevapla
  • mustafa yıldırım 17 yıl önce Şikayet Et
    yani arkasında yahudi var. Diğer kamu çalışanlarına piyasa malı, uygun görülüyorda ; THY ninkiler kamu değilmi yoksa onların albenisimi var da Vakko üstelik yahudi firmasından giydirirliyor.THY idaresini kınıyorum
    Cevapla
  • cumaliyılmaz 17 yıl önce Şikayet Et
    ihtiyar heyetine kalmadı. ismini saydıgınız kişiler kim bu ülke genç beyinler varken bu emekli ihtiyar heyetine kalmadı
    Cevapla
  • elegans bodur 17 yıl önce Şikayet Et
    . giydirecek fiyatlara da giydirecek. hayırlı olsun.
    Cevapla