Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galataport'u inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu'ndaki Galataport projesini yerinde inceledi. Başkan Erdoğan, projeyle ilgili değerlendirmesinde, tüm dünyayı hayran bırakacağını belirtti.

GİRİŞ 18.01.2020 18:35 GÜNCELLEME 18.01.2020 18:35
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki evinden çıkarak Beyoğlu'na geldi. Erdoğan'ı Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Ferit Şahenk karşıladı.



Yapımı devam eden proje hakkında bilgiler alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan eşlik etti.



'TÜM DÜNYA HAYRAN KALACAK'

Projenin, inşallah mayıs sonunda ilk etabının biteceğini, yıl sonunda da tamamlanacağını dile getiren Erdoğan, Galataport'un dev cruise gemilerinin yanaştığı turizmde en önemli bir atak merkezi olacağını, dünya turizmine açık, otelleriyle alışveriş ve tarihi mekanlarıyla gerek ülkedeki vatandaşları gerekse tüm dünyayı hayran bırakacağını kaydetti.



 

 

YORUMLAR 21
  • Yozgatlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ömrünü uzun eylesin. Sağlıkla, sıhhatle, mutlu, huzurulu, bir ömür sürmeyi nasib eylesin. Ümmete ve dünya mazlumlarına hadim eylesin. Seni unutmayacak bu millet. Çoğumuz kadrini bilsek de bilmeyenler de anlayacak bir gün. Ceddine rahmet başkanım. Allah kıyamete kadar soyundan insanlığa hizmet eden hayrlı fertler çıkarsın. İNŞALLAH.
    Cevapla
  • İLYAS 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ömrünü uzun etsin ...Seni başımızdan eksik etmesin...
    Cevapla
  • Abdurrahman 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah varlığını daim etsin Amiin.
    Cevapla
  • Konya ..42 4 yıl önce Şikayet Et
    chp,ip vb..zeri istemezzükcüler ne diyecek bu projeye mutlaka bir kulp,kulak takarlar
    Cevapla
  • Kayı Boyu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Reisim DİKKAT , Bu tür mega projeleri siz açtıkça kıskançlık krizine giren CHP alt gelir gurubundaki kitleler tahrik edip ayaklandırıyor. Bunun tüm halk kitlelerine ve dolayısıyla milli ekonomiye yararları iyi anlatılmalı. Tabii bu arada fakir halkın gelir düzeyini de artırmayı ihmal etmemek lazım. Milli gelir ne kadar çok tabana yayılırsa o kadar çok huzur temin edilir
    Cevapla
  • sadakat 4 yıl önce Şikayet Et
    Aç tokun halinden anlamaz derler o hesap sırtınız pek heralde. Ama bu ülkede hiç bir geliri olmayan insanlar var yaşlılar var.Yaslilik aylığı dersen bir kira etmiyor. Şuda bir gerçek insanlar şükretmeyi unuttu oda ayrı bir konu. Tabiki gelir düzeyi arttıkça ve yaşam ucuzlarsa eleştiriler azalır.
    Cevapla
  • kurtoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis dev projeler yapıyor ancak sokakta vatandaşa bu anlatılamıyor. Bazen insanlarin elestirilerini duyuyorum şaşırıp kalıyorum. Yahu adam gece gündüz çalışıyor insafsızlık etmeyin. Reisin yaptiginin onda birini chp yapsaydi yüzyıl iktidar olarak kalırdı bu ülkede.
    Cevapla
  • sadi 4 yıl önce Şikayet Et
    millette art niyet olduktan sonra sen istedigin kadar anlat.. neye yarar? ! bu millet in en cok ihtiyaci olan sey akil ve izan.. Allah yardim etsin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle