Ev ve araba alacaklar dikkat! İndirime gitti

Kuveyt Türk kar oranını konutta yüzde 0.89'a, araç finansmanında yüzde 0.96'ya düşürdü.

Ev ve araba alacaklar dikkat! İndirime gitti
Ev ve araba alacaklar dikkat! İndirime gitti
GİRİŞ 14.01.2020 11:38 GÜNCELLEME 14.01.2020 11:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kuveyt Türk’ten yapılan açıklamada, "Koşulsuz 120 aya kadar vade seçeneklerinde konut finansmanı kar oranını yüzde 0.94'e düşüren Kuveyt Türk, belirli ürünleri tercih eden müşterilerine ise yüzde 0.89'a kadar indirilen kar oranlarından faydalanma fırsatı sunuyor. Araç finansmanında yeni kar oranı yüzde 0.99 olurken, belirli ürünleri tercih eden müşterilerde bu oran yüzde 0.96'ya inecek. Hacca gidecek olan Kuveyt Türk müşterileri ise yüzde 0.99 kar oranıyla 60 aya varan vadelerde finansman kullanabilecek" denildi.

 

Buna göre, Kuveyt Türkün araç finansman oranı 36 aya kadar vade seçeneğiyle yüzde 0.99 oldu. Belirli ürünleri tercih eden Kuveyt Türk müşterileri ise yüzde 0.96'dan araç finansmanı kullanabilecek.

Kuveyt Türk, kutsal topraklarda hac farizasını yerine getirecek olan müşterilerine yönelik finansman kar oranlarını ise yüzde 0.99 olarak belirledi. Hac finansmanında hac bedelinin tamamı için 60 aya varan vadelerde finansman kullanılabiliyor.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • VATANDAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeniden yapılandırma yolu açılsın.
    Cevapla
  • erc 4 yıl önce Şikayet Et
    katılım bankaları desteklenmeli ve tercih edilmeli ki yavaş yavaş şu faiz sisteminden kurtulalım. faizli dünyada yer bulabilmek için bazı şüpheli işlere giriyorlar. ama büyüdükçe güçlendikçe kendi kurallarını koyar müslüman bankaları inş..
    Cevapla
  • kanka44 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeniden yapılandırma istiyoruz geçen yıl çektik 0,99 dan şimdi 0,79 olmuş hiç bir şey yapamıyorum.
    Cevapla
  • kankaaa 4 yıl önce Şikayet Et
    bende finansmana başvurdum ve başvurmadan önce bana şu bilgilendirme yapıldı:" İslami kurallara göre pazarlık ürünü satılırken yapılır ve pazarlık içinde bir pazarlıkta olmaz. Velhasıl İslami kurallara göre pazarlık üzerine pazarlık yapılmaz.". Dolayısıyla da ben olayın başından beri bunu bildiğimden adamlar ardına kadar hak veriyorum. İçim rahat etsin diye de 3-5 e bakmadan katılım bankasından aldım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Vesselam.
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    kar oranı yanlış anlamayın faiz değil o ticaret ticaret
    Cevapla
  • yorumsuz 4 yıl önce Şikayet Et
    yaşasınnnnnnnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle