İran vurdu gözler dolarda! İşte ilk rakamlar...

İran-ABD arasında artan gerilimle gözler kura çevrildi. Dolar sabah saatlerinde 5.9734 lirayla dünkü seviyesine yakın seyrediyor. Şimdilik İran'ın son hamlesi dolarda korkutan bir harekete yol açmadı

İran vurdu gözler dolarda! İşte ilk rakamlar...
İran vurdu gözler dolarda! İşte ilk rakamlar...
GİRİŞ 08.01.2020 08:57 GÜNCELLEME 08.01.2020 09:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İran'ın gece saatlerinde ABD'ye misillemede bulunması gözleri kura çevirdi. Dolarda ise şimdilik çok sert bir hareket yaşanmadı. 

 

Dünü 5.9714'ten kapatan dolar/TL yeni güne de 5.9734'ten başladı. 

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ABD tarafından öldürülmesinin ardından dün gece de İran Irak'taki ABD üslerine saldırdı. 

 

Bugün piyasaları etkileyecek önemli bir veri açıklanmayacak. Tüm gözler Ortadoğu'da alevlenmeye başlayan bu yeni savaşta olacak.

YORUMLAR 6
  • Son Osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu işte bir terslik yok mu? Vurulan ABD vuran İran ama dolar bizde artıyor. Arkadaş Tramp ın elini Melnia tutmadı objektife poz verdi dolar bizde artıyor. yok Temsilciler meclisi başkanı grip oldu bizde dolar artıyor. Ne saçma bir ekonomi işleyişimiz var? Arkadaş! şu tahta kale denen ekonominin kandilini kapatın artık ve dövizi speküla eden vatan haini iş adamı müsveddelerini atın içeri gitsin. Yoksa çok işimiz var millet olarak.
    Cevapla
  • miraç 4 yıl önce Şikayet Et
    armagedon başlıyor yani kıyametten önceki savaş
    Cevapla
  • rasim özpınar 4 yıl önce Şikayet Et
    Altına olan oldu, ons fırladı. Dolar yerinde saysa ne yazar. Dolar/TL ne düştü ne çıktı ama gr altın uçtu saldırı sonrası 310 u gördü... "Korkutan bir harekete yol açmadı" ifadesi yanlış.
    Cevapla
  • erbat 4 yıl önce Şikayet Et
    yalan oldunu kagit parcasi bile biliyor iranin parasi ne durumda acaba
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    İran doları vurdu kardeşim neden yükselsin ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle