Midyat'ta doğal gaz sevinci

Mardin'in Midyat ilçesinde doğal gaz hizmeti verilmeye başlandı.

Midyat'ta doğal gaz sevinci
Midyat'ta doğal gaz sevinci
GİRİŞ 04.01.2020 15:26 GÜNCELLEME 04.01.2020 15:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Midyat ilçesinde 6 aydır devam eden alt yapı çalışmasının ardından test aşamalarının ardından ilk etap olarak Yeni, Ulucami ve Ortaçarşı mahallelerine doğal gaz verildi.

İlçede bu yıl 5 bin konuta 3 yıl içerisinde de konut, resmi kurum ve ticarethaneler olmak üzere toplam 30 bin aboneye doğal gaz dağıtımı yapılacak.

Ulucami Mahallesi'nde evlerine doğal gaz bağlanan Çelik ailesini Kaymakam Tekin Dundar ve Belediye Başkan Veysi Şahin ziyaret etti.

Kaymakam Dundar, doğal gazın ilçe halkının sabırsızlıkla beklediği bir hizmet olduğu belirterek, bu hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, "Bu tür hizmetler biraz sabır gerektiriyor ve emek gerektiren işlerdir. Çok şükür bugün doğal gazı günlük hayatımızda kullanabilir seviyeye getirdiler." dedi. .

Şahin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart mahalli seçimlerinde seçim meydanında vatandaşlara verdiği müjdelerden birinin Midyat'a doğal gazın getirilmesi olduğunu anımsatarak, "Allah'a çok şükür Cumhurbaşkanımız ve diğer yetkililerin güzel bir çalışması sonucu bugün evlere doğal gaz verilmeye başlandı." diye konuştu.

Ev sahibi Tuba Çelik ise doğal gazın gelmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, "Eskiden kömürle ısınıyorduk, sağlık açısından şimdi daha iyi olacak. Herkese hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • ORTAK FON 4 yıl önce Şikayet Et
    Elektrikte beleş kullanım yaygın sonra Dövlet bize bakkmiyırr.Gazda da aynı olursa vay haline milletin.
    Cevapla
  • Orhan Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    La bunlar bunuda ödemez az bedavacı değiller bunlar
    Cevapla
  • halıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    faturasını kim ödeyecek
    Cevapla