İlk turist kafilesi yılbaşı için Kayseri'ye geldi

UKRAYNA'dan bu sezon ilk turist kafilesi yılbaşını Erciyes'te geçirmek üzere Kayseri'ye geldi.

İlk turist kafilesi yılbaşı için Kayseri'ye geldi
İlk turist kafilesi yılbaşı için Kayseri'ye geldi
GİRİŞ 28.12.2019 18:44 GÜNCELLEME 28.12.2019 19:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçen hafta Polonya’dan charter seferle gelen ilk kafilenin ardından bu hafta da Ukrayna’dan ilk turist kafilesi geldi ve Kayseri Havalimanı'nda öğrenciler tarafından çiçekler ve kendi dillerinde 'Hoş geldiniz' yazan dövizlerle karşılandı.

Turistler yeni yılı Erciyes'te karşılayacak. Erciyes için Kayseri’ye yapılan charter seferlerin geçen hafta Polonya'nın başkenti Varşova’dan başladığını hatırlatan Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, "Bugün dört uçuş daha oldu. Polonya’dan ikinci uçak geldi, Rusya’dan seferler başladı ve Ukrayna’dan da iki uçak olmak üzere bin misafirimiz şehrimize geldi. İlkbahardan beri Erciyes paketi bu ülkelerde satılıyor ve charter seferlerle geliyorlar. Bu sene Ukrayna’dan iki ayrı şehirden charter seferler gerçekleştiriliyor. Bunun yanında İstanbul aktarmalı olarak çok sayıda yabancı misafiri ağırlıyoruz. Kayak yapanlara bakınca pistlerde hafta içleri çoğunluk yabancı misafirlerimiz oluyor. Hedefimiz Erciyes’e dünyanın her yerinden yabancı misafirler getirerek şehir ekonomisine katkı sunmaktır" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 5
  • vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    yahu para getirmeye calisiyor agliyirsunuz, adam turist getiriyor ki otel ler, esnaflar calissin
    Cevapla
  • Abdülhamid Han 4 yıl önce Şikayet Et
    Uçak seferleri Kayseri'ye devamlı ve tarifeli olsa Kiev Moskova Varşova vs ,şehirlerden olsa iyi olur , Kayseri'den de Kapadokya olsa bölge ekonomisi canlanır, Bu seferler oturana kadar da teşvik verilse alan vergisi vs alınmasa iyi olur
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz elimizde çiçeklerle karşılayalım onlar da günlerce bekleme salonlarında aç susuz benim insanıma eziyet etsin yazıklar olsun.
    Cevapla
  • real 4 yıl önce Şikayet Et
    onlarla aramizda fark var
    Cevapla
  • Erciyes 4 yıl önce Şikayet Et
    İnanılmaz kalabalık oluyor ortam çok güzel
    Cevapla