Bakan Pakdemirli: Ciddi ciddi canını yakacağım

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Son dönemde ciddi anlamda gündemimize aldığımız taklit ve tağşiş konusunda para cezalarının artırılması gerektiğini düşünüyorum. Vatandaşımın sağlığıyla oynayanların, ciddi ciddi canını yakacağım'' dedi.

Bakan Pakdemirli: Ciddi ciddi canını yakacağım
Bakan Pakdemirli: Ciddi ciddi canını yakacağım
GİRİŞ 20.12.2019 19:55 GÜNCELLEME 20.12.2019 19:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bayburt'ta Tarım Orman Sektör Temsilcileri ile bir araya geldi. Şair Zihni Kültür Merkezi'ndeki programda üreticilere, çiftçilere seslenen Bakan Pakdemirli, hiçbir zaman hasat döneminde ithalata izin vermeyeceğini, gıdada taklit ve tağşiş yapanlara geçit verilmeyeceğini belirtti.

 

"CİDDİ CİDDİ CANINI YAKACAĞIM"

Pakdemirli, ''Sizlerin alın teri ve emeği bizler için çok önemli. Emeklerinizi siyaset malzemesi yaptırmayacağım. Ayrıca, gıdalarda taklit ve tağşiş konusunda 2020 yılı, Bakanlığımızın atılım yılı olacak. Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğümüze mevzuat çalışmaları ve gıda denetimleri konusunda gerekli tüm talimatları verdim. Özellikle taklit ve tağşiş laboratuvarlarının alt yapısının güçlendirilmesi konusunda çalışmalara başladık. Son dönemde ciddi anlamda gündemimize aldığımız taklit ve tağşiş konusunda para cezalarının artırılması gerektiğini düşünüyorum. Vatandaşımın sağlığıyla oynayanların, ciddi ciddi canını yakacağım'' dedi.

YORUMLAR 3
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Halkın sağlığı ile oynayanların bir daha belini doğrultamayacağı şekilde cezalandırılması gerekiyor.Gıdalarla oynayarak halkın sağlığını hiçe sayanlar indanlık suçu işleyenlerle aynı katagoridedirler.
    Cevapla
  • yörük oğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan kırmızı et satılırken kuzu eti ayrı koyun eti ayrı koç eti ayrı oğlak eti ayrı keçi teke eti ayrı dana eti ayrı inek eti ayrı öküz eti ayrı ayrı satışla daha iyi olmazmı?.
    Cevapla
  • Trabzon 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan piyasada sahte zemzem çok onlarında denetleyici su katıyor ya da su katarak satıyor
    Cevapla