Dünya devi Türkiye'ye geri dönüyor

MSC Cruises, 2021 yaz sezonunda , 2 gemi ile Türkiye limanlarına geri dönüyor.

Dünya devi Türkiye'ye geri dönüyor
Dünya devi Türkiye'ye geri dönüyor
GİRİŞ 18.12.2019 07:10 GÜNCELLEME 18.12.2019 07:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ege&Adriyatik ve Doğu Akdeniz programlarını gerçekleştirecek olan gemiler ile hem İstanbul hem de Kuşadası, şirketin seyahat programında önemli birer iniş ve biniş limanı olarak belirlendi.

 

 

MSC Fantasia, 25’er kez İstanbul ve Kuşadası’na uğrarken, MSC Lirica sezon boyunca 23 kez Kuşadası’nı ziyaret edecek.

Gemi bu sürede Türkiye’ye ortalama 212.000 yolcu taşıyacak ve Türkiye’den 10.000 misafiri ağırlayacak. MSC Cruises Yönetici Direktörü Angelo Capurro, “Türkiye’ye geri dönmekten dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz. Türkiye’ye yolcu getirdiğimiz dönemlerde, genel satış acentesi olarak faaliyet gösterirken, Şubat 2018 itibariyle oluşumumuzu MSC ofisi olarak yeniden yapılandırarak, Türkiye pazarında daha güçlü bir konuma gelmeyi başardık. 2021 yazdöneminde, İstanbul ve Kuşadası’nı da kapsayan programlarında, hep birlikte başarılı bir yıl geçireceğiz” dedi.

 

 

YORUMLAR 5
  • gereksiz yorumlar 4 yıl önce Şikayet Et
    bir gemide bikaç bin insan var bunlar restoran ve eylence merkezlerine gidip para harcıyorlar taksilere biniyorlar hediyelik eşya vb. alıyorlar birsürü esnaf para kazanıyor ama bazı arkadaşlar bunlardan rahatsız neymiş efendim ahlakı bozuyorlar zaaten üst düzey ahlaka sahip bi toplumuz
    Cevapla
  • Kübra 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah yalan dünya böyle birbirini yer durur insanlar iste..
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Oh ne güzel ahlak ve turizm terbiyesi olmayan her gördügü turistin önüne atlayip "buyrun buyrun"diyen yanindaki karisini kizini ho$ geldiniz diyerek öpen ahlaki olmayan esnafa ilk önce terbiye verilsin..Ayni coklukda ispanyaya giden turistler Türkiyeden 13 kat daha fazla para birakiyor.Onlara kimse buyrun $unu bunu alinda demiyor.
    Cevapla
  • soz 4 yıl önce Şikayet Et
    daha ucuzu yok tabii yoksa keyfinizden gelmiyorsunuz
    Cevapla
  • Bence 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaptirim koyalim gelmesinler
    Cevapla