Bakan duyurdu! Ödemeler bugün başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı son dakika açıklamasında, "Hastalıktan Ari İşletme Desteği ödemeleri bugün saat 18.00’den sonra ödenmeye başlayacak. 435 işletmeye 148 bin 178 baş hayvan için toplam 39,4 milyon TL ödenecek" dedi.

Bakan duyurdu! Ödemeler bugün başlıyor
Bakan duyurdu! Ödemeler bugün başlıyor
GİRİŞ 13.12.2019 14:59 GÜNCELLEME 13.12.2019 17:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Pakdemirli, yazılı açıklamasında, hastalıktan ari destek ödemelerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

 

 

Ödemelerin bugün saat 18.00'den sonra başlayacağı bilgisini veren Pakdemirli, "Hastalıktan ari işletme desteği ödemeleri çerçevesinde 435 işletmeye, 148 bin 178 baş hayvan için toplam 39,4 milyon lira ödenecek. Tüm çiftçilerimize hayırlı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • ahmet ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan otların erken baharda kurduğu icanadolu,iç ege, doğu ve güneydoğu bozkirlalarındaki tepelerdeki tumseklerdeki verimsiz boş alanlara kesme pinar karahan sandal çitlenbik palamut keycek deli erik deli armut dikilse hem büyükbaş hem küçükbaş hem yaban hayatı için çok daha iyi olmazmı derim. Lütfen her yeri çam yapmayın en azından yaban hayatı için
    Cevapla
  • ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede 12 milyon emekli var deniyor hadi bunların yarısı yaşlı veya çocukları okuduğu için köylere köylerine gidemez. Kalan 6 milyon emekli köylere gitse gitmeye teşvik edilse yani bir veya iki keçi koyun sığır arı tavuk vs işi yapsa bunlardan bir iki yavru almış olsa ülkeye girdisi ne kadar olur varın siz tahmin edin. Hemde şehirde evinde kendini hastamiyim diye dinleyen insanların sağlık yükü baya azalmış olur derim.
    Cevapla
  • efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Son 5 yıldır Küçük işletme çiftçi destekleme pirimini bir defa alabildim. Her sene müracaat etmeme rağmen. Galiba nokta kadar menfaat için (250 tl)ikdidara kin nefret öfke duymamızı istiyor birileri.
    Cevapla
  • yörükoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Zirai ilaçlar akşam üstü yani ikindiden sonra atilmazsa arilarda aricilikda zarar görmeye-devam edecektir. Çünkü arılar güneş doğmadan ortalık aydinlanmadan çiçek ve bal toplamaya çikar ikindi vaktinden sonrada arılar fazlaca dışarı çıkmaz
    Cevapla