İBB Ulaşım Daire Başkanı, istifa etti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çağırmasıyla Balıkesir'den gelip, Ulaşım Daire Başkanlığı görevine başlayan, öğretim üyesi Dr. Taylan Engin istifa etti. İBB Basın Danışmanlığı Koordinatörü Şükrü Küçükşahin, istifayı doğrulayıp, nedeninin 'uyumlu çalışamamak' olduğunu söyledi.

İBB Ulaşım Daire Başkanı, istifa etti
İBB Ulaşım Daire Başkanı, istifa etti
GİRİŞ 15.11.2019 14:49 GÜNCELLEME 15.11.2019 15:52
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde genel sekreter yardımcılığı yapan ve daha sonra geçtiği Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde öğretim üyesiyken, Ekrem İmamoğlu tarafından İstanbul'a davet edilen Dr. Taylan Engin, İBB Ulaştırma Daire Başkanı oldu. Engin, bu görevinden istifa etti. İstifayı doğrulayan İBB Basın Danışmanlığı Koordinatörü Şükrü Küçükşahin, Taylan Engin'in, dilekçesini çarşamba günü verdiğini söyledi. Engin'in, bağlı olarak çalıştığı Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Orhan Demir ile anlaşamadığı iddiaları sorulan Küçükşahin, "Uyumlu bir çalışma sergileyemedikleri şeklinde değerlendirme yapmak daha doğru bir ifade olur" dedi. 

 

 

TAYLAN ENGİN KİMDİR?

Balıkesir'de, 1977 yılında dünyaya gelen Taylan Engin, 1999'da Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Engin, 2005'te aynı üniversitenin Ulaştırma Ana Bilim Dalı'nda yüksek lisans, 2013'te ise Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü'nde doktora yaptı. Ulaştırma sektörünün özel ve kamusal alanında deneyim sahibi olan Engin, yerel yönetimlerde de farklı görevler üstlendi. Evli ve 2 çocuk babası olan Taylan Engin, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölümü Akıllı Ulaşım Sistemleri Ana Bilim Dalı'nda 'Dr. öğretim üyesi' unvanıyla görev yaparken, 26 Temmuz'da İBB Ulaşım Daire Başkanlığı'na getirilmişti. 

 

 

YORUMLAR 20
  • 61KENARABENİ 4 yıl önce Şikayet Et
    40 yıldır istanbulda yaşıyorum.Şu son üç dört aydır yaşadığımız otobüs sıkıntısı olacak iş değil.Gelmesi gereken otobüsün saatine göre yıllardır kendimi ayarlıyor evden çıkıyorum maalesef otobus ortalıkta yok. Hadi bi sıkıntı var 20 dakka sonra gelecek olanı bekliyoruz ,heyhaaatki heyhat. Sorsan akıllı durak .Durak akıllıda sistem akılsızlaştı.Otobüsün gelmesine 3 dakka var diyor , saat doluyor bu seferde sefer iptal yazıyor, bekle babam bekle... Her sabah imamoğlunu hayırla yad ediyorum işe giderken.
    Cevapla
  • . Osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam daha beş ayını bile doldurmadan, Eko'nun nasıl bir karaktere sahip olduğunu çözmüş ve kaçmış, Zeki adammış
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    çıkarları çatışmış
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul büyük bir şehir... küçük hatalar hemen halka yansır. Hergün metro ve metrobüs kullanıyorum. Metrolarda klimalar akıtıyor... yürüyen merdivenler sürekli bozuluyor ve otobüslerde de sorunlar var. Şuan millette şu düşünce var: Eski kadro bunları yapıyor... Bu düşünceye sahip imamoğluna oy verenler bir süre sonra gerçekleri anlayacaklar. İstanbul'u ayakta tutmak öyle Beylikdüzüne benzemez...
    Cevapla
  • sürgün hergün 4 yıl önce Şikayet Et
    her şey güzel oluyor heh heh he
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle