Eminönü'ndeki balık ekmek satan tekneler için karar

İstanbul 4. İdare Mahkemesi, Tarihi Eminönü Turizm Balık Ekmek Kooperatifinin başvurusu üzerine yürütmeyi durdurma kararı verdi.

GİRİŞ 01.11.2019 11:47 GÜNCELLEME 01.11.2019 13:45
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Eminönü'nde balık ekmek satan teknelerin 1 Kasım'a kadar boşaltılması için ihtarname göndermişti.

Tarihi Eminönü Turizm Balık Ekmek Kooperatifi'nin başvurusu üzerine İstanbul 4. İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 39
  • Suali 4 yıl önce Şikayet Et
    Donmuş uskumru satıyorlar. Tanesi 2.5 tl den alıp 15 liraya satıyorlar. Bir de adam dövüyorlar. Eğitimsiz saygısız kişiler
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Emrindeki Balık Ekmekcilerin kaldırılması tamamen siyasi İBB Başkanı İmamoğlu kimbilir karşısında neler istedi? Yani Mahkemenin yürütmeyi durdurması doğru?
    Cevapla
  • NuR76 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaldirilmasin ama denetlensin temizlik vs.. ona göre vergi ödesinler. Almanyada kontrol yaptiginda birini dikiyorlar oraya kactane satiyorsa tüm gün çarpi 30 gün aciksa carpi 30 yapiyorlar eger vergi uymuyorsa yallah kapat baskasina devr ediliyor. Bu yil yedim ama suratlari 5 karisti.
    Cevapla
  • şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    ya bırakın kardeşim kaldırsınlar hepsi mafya 7000 tane balık ekmek satıyor 2000 tane sattım diyor paralar pkk ya denetleyen varmı 15 lira alıyorlar sogan ekmek veriyorlar millete kaldırsınlar başlarım õyle turzme ben
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • istanbullu 4 yıl önce Şikayet Et
    hamsi eko uskumru ya takmış durumda, eko bırak medyatik olabilmek için küçük işlerle uğraşmayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle