Metro seferlerine Cumhuriyet Bayramı düzenlemesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentte gerçekleştirilecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri dolayısıyla bugün ve 29 Ekim'de bazı raylı sistemlerin seferlerinin 02.00'ye kadar uzatıldığını duyurdu.

Metro seferlerine Cumhuriyet Bayramı düzenlemesi
Metro seferlerine Cumhuriyet Bayramı düzenlemesi
GİRİŞ 28.10.2019 14:09 GÜNCELLEME 28.10.2019 14:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İBB iştiraki Metro İstanbul AŞ tarafından işletilen metro hatlarına Cumhuriyet Bayramı düzenlemesi yapıldı.

Vatandaşların İBB tarafından organize edilen Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine rahatça katılabilmeleri amacıyla 28-29 Ekim'de bazı raylı sistemlerin seferleri uzatıldı.

Bu kapsamda, bugün ve 29 Ekim Salı akşamı gerçekleştirilecek etkinlikler nedeniyle, F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı, M3 Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir Metro Hattı, T1 Kabataş-Bağcılar ve T4 Topkapı-Mescid-i Selam Tramvay Hattı'nda seferler 02.00'ye kadar uzatıldı.

24 saat hizmet veren M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı, M2 Yenikapı Hacıosman, M4 Kadıköy-Tavşantepe, M5 Üsküdar-Çekmeköy ve M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü Metro Hattı ise 24 saat çalışmaya devam edecek.

YORUMLAR 2
  • Cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece dini bayramlarda ücretsiz ulaşım olmamalı. Milli bayramlarda da uygulanmalı tüm Türkiye de
    Cevapla
  • Ksk 4 yıl önce Şikayet Et
    İzmir de konak karşıyaka arasında denizden yapılacak olan sultan Alparslan köprüsü yapılsın.
    Cevapla