Sen misin müşteriden fazla para alan! Bakın şimdi ne halde

İtalya’nın başkenti Roma’da iki Japon turiste 2 tabak makarna için 430 euro hesap kestiği iddia edilen Antico Caffe di Marte isimli restoranın çıkan haberlerden fena etkilendi.

Sen misin müşteriden fazla para alan! Bakın şimdi ne halde
Sen misin müşteriden fazla para alan! Bakın şimdi ne halde
GİRİŞ 13.10.2019 09:11 GÜNCELLEME 13.10.2019 09:32
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Restorana neredeyse hiç müşteri uğramazken yemek saatlerinde masalar tamamen boş kalıyor. Restoran çalışanları müşteri çekmek için caddede çığırtkanlık yapıyor ancak turistler hiç ilgi göstermiyor.

Restoran çalışanları caddeden geçen turistlere menüleri uzatarak müşteri çekmeye çalışıyor ancak bunda başarılı olamadıkları görülüyor. Ağustos 2019’da da başka bir müşteri  de 433,4 euro hesap ödediğini yazdı. 

 

 

YORUMLAR 15
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim burda da anneleri makarna yaptığı zaman kızlar telefon da annelerini rezil eder sonra hava olsun diye cafteryalar da 40 TL ye spagetti isterler sonuçta kerizler parasını ödüyor
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    bizdede fiatlar az uçuk değil,bugün İstanbul Aksaray ı şöyle bir gezeyim dedim,bi baktım yeraltı çarşısının çıkışında büfe türü bir yerde bir bardak portakal suyu 10 tl,bardak ufacık,içine suda katmışlar.portakalın kilosu 2-3 tl halbuki.üstelik bunlar halden ucuza toptan alıyorlar.
    Cevapla
  • İSİMSİZ 4 yıl önce Şikayet Et
    içme kardeş
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde de Bodrumda kazıklıyorlar
    Cevapla
  • hursit duran 4 yıl önce Şikayet Et
    bakkal bilem kazikliyo
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizdede yok değil ha. Sağolsunlar bizi bir uçurumdan döndürdüler. Kazıklama fark edildi müdahale gecikmedi.
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi kahvehanelerde,çay ocaklarında çaylar nerdeyse şekersiz içiliyor ama fiyatlar aynı.şekersiz çaylar biraz ucuz olmalıdır.hele otobanlardaki yemekler çok pahalı.milletyemek yemiyor.milletin yemek yiyeceği fiyata indirin.sürümden kazanın.millet aç seyahat etmesin.bir çorba sekiz onbeş arası böyle fiyat olurmu.lojantaların restoranların önüne yemek fiyatları aşılmalıdır.millet ona göre yemek yer.433 yuro iki tabak makarna.bunlar akıllarını ekmekle yemişler.demek bir et yemeği yese bin yuro.böyle esfeller her yerde bulunur.iyi denetlenmesi lazım.turist neden alışveriş yapmıyor.çünkü turiste farklı fiyat uygulanıyor.bu esfel bir kere satar.sonra.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle