ASRİAD'tan Barış Pınarı Harekatı açıklaması

ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, Türkiye’nin gerçekleştirmekte olduğu ve bugün dördüncü gününe giren Barış Pınarı Harekâtını değerlendirirken, “Bu harekât emperyalist yapıların bölgemizde kurmaya çalıştıkları yeni düzeni deşifre eden ve bölge ülkelerine başta Türkiye olmak üzere kurulan kumpası yerle bir etme harekâtıdır” dedi.

ASRİAD'tan Barış Pınarı Harekatı açıklaması
ASRİAD'tan Barış Pınarı Harekatı açıklaması
GİRİŞ 12.10.2019 12:48 GÜNCELLEME 12.10.2019 12:48

Danışman yaptığı açıklamada,  bu harekâtın ülkemizin ve bölgemizin derin güvenlik ihtiyacının bir gereği olduğunu ifade ederken, büyük güçlerin bölgemizi menfaat paylaşımları ve güç yarıştırdıkları bir alan haline getirdiklerini ifade etti. Bölgedeki zayıf ülkelerin maalesef bu vahşi planlara direniş gösteremeyip parçalandığını ancak ülkemizin,  devletiyle milletiyle güvenlik güçleriyle yüksek düzeyli bir birlik ortaya koyarak üst üste gelen tuzakları aşmayı başardığının altını çizen ASRİAD Genel Başkanı Danışman, şimdi sıranın emperyalist uzantı özelliğindeki maşa terör örgütlerinin yerlerinde imhasına geldiğini ifade etti.

Uluslararası diploması maskeli baloya döndü

“ASRİAD olarak bu önemli adımda bütün kalbimizle ülkemizin sorumlu mevkiinde bulunan insanlarımızın yanında durmaya devam edeceğiz” diyen Danışman, batı dünyasının iki yüzlüklerini çok bariz bir şekilde ortaya çıkaran bu harekâtın, adeta maskeli baloya dönen uluslararası diplomasinin tüm foyalarını da ortaya döktüğünü belirtti.

Türk-Kürt kardeşliğinin bin yıllık bir kardeşlik olduğunu ve hiçbir istihbarat tezgâhının bu kardeşliği bozamayacağının altını çizen ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman,  “Bölge insanları Türk’üyle Kürt’üyle Arap’ıyla aynı derin zeminin, aynı derin tarihin, aynı mutlu geçmişin ve aynı direniş hatlarının acıyla paylaşımlarını duyumsamış insanlardır. Bu birliktelik kıyamete kadar böyle de devam edecektir. Bütün kalbimizle inanıyoruz ki bir kez daha emperyalizmin hevesi kursağında kalacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.