Uçak bilet fiyatlarında düzenleme! O fiyatı aşmayacak

Havyayolu şirketlerinin aldığı son son dakika kararı ile iç hatlarda uygulanacak en yüksek uçak bilet fiyatı belirledi. İç hat uçak biletlerinde tavan fiyat, bayram ve özel gün ayrımı yapılmadan tek yönde 450 lirayı aşamayacak.

Uçak bilet fiyatlarında düzenleme! O fiyatı aşmayacak
Uçak bilet fiyatlarında düzenleme! O fiyatı aşmayacak
GİRİŞ 07.10.2019 12:26 GÜNCELLEME 14.10.2019 09:46
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, uçak biletlerinin özellikle tatil dönemlerinde astronomik ücretlerle satışına yönelik şikayetler üzerine, "tavan fiyat belirlenmesi" konusunda düzenlemeye gidildi. Hava yolu şirketleri, iç hat uçak biletlerinin azami satış fiyatı (tavan fiyat) konusunda anlaşmaya vardı.

 

 

EN YÜKSEK UÇAK BİLETİ 450 TL

Şirketler arasında yürütülen görüşmelerde, uçak biletlerinin "bayram ve özel gün ayrımı yapılmadan" 450 lirayı geçmeyecek şekilde düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Yurt içi uçuşlarındaki "business sınıfı" bilet fiyatları ile yurt dışı bilet ücretlerine herhangi bir sınırlama getirilmeyecek. Bu hafta başlatılacak yeni sisteme göre, iç hatlarda ekonomi sınıfında uçan yolcular, son dakika bileti için en fazla 450 lira ödeyecek.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 32
  • Vayy bee 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay be yurticinde 450 lira en yuksek fiyat bunu yurtdisindada gormek istiyoruz uvey evlat muamelesi gormekden biktik aetik 4 kisili 1 aile sezonda 2000€ normal ginlerden nerdeyse 3 kati ama boyle qelir boyle qider
    Cevapla
  • Kim 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen acik konusmak gerekirse son iki secimde yurt disi oylari belirleyici oldu bunun karsiligi maalesef bu aynen emeklilik sisteminde oldugu gibi
    Cevapla
  • Kerim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu daha öncede soylemislerdi yapmadılar
    Cevapla
  • Beyin tutulması 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu tüm yiyecek giyecek inşaat araç elektronik beyaz eşya hepsinde yapmaları lazım tavan ve taban puanı ki fiyatlar düşsün alım gücü artsın.serbest piyasaya kalınca ekonomi sallanınca fiyatları gördük.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok pahalı.
    Cevapla
  • Gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Dis hatlari unuttular galiba.turkiyeye ucakla gelmek servet oldu.bircok gurbetci bende dagil ucakla gelemiyoruz artik.sesimiz duyulsun cok Pahalı coookkk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle