Dünyanın en zengin adamı İstanbul'a geldi: Büyük sürpriz oldu

Amazon'un kurucusu ve CEO'su Jeff Bezos, geçtiğimiz yıl bugün Suudi Arabistan Başkonsolusluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın anma törenine katılmak üzere İstanbul'a geldi. Jeff Bezos aynı zamanda, Kaşıkçı'nın çalıştığı Washington Post (WP) gazetesinin de sahibi.

GİRİŞ 02.10.2019 16:02 GÜNCELLEME 03.10.2019 16:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

108 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengini olan Jeff Bezos Türkiye'ye geldi. Amazon'un kurucusu ve CEO'su aynı zamanda Washington Post (WP) gazetesinin sahibi Bezos, geçtiğimiz yıl bugün Suudi Arabistan Başkonsolusluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın anma törenine katıldı.

 

 

"SÜRPRİZ OLDU"

Türk Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı, Anadolu Ajansı (AA) muhabirine yaptığı açıklamada, Bezos'u davet ettiklerini belirterek, "Kendisi güzel bir sürpriz yaparak programa katıldı" dedi.

 

 

SANİ ŞENER KARŞILADI

Dünyanın en zengin kişisi olan Bezos'u, Atatürk Havalimanı'nda TAV Grubu'nın patronu Sani Şener karşıladı. Şener, Instagram hesabından paylaşımda bulunarak "Amazon'un ülkemize katkı sunacak işler yapacağına eminim" dedi.

Kaşıkçı anmasından bir görüntü

BEZOS: HEPİMİZİN KALBİNDESİN

Törende Bezos da 2014 yılında 250 milyon dolara satın aldığı Washington Post'ta Suudi prensi eleştiren yazılar yazdığı bilinen Kaşıkçı hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.  Konuşmasında, Kaşıkçı'nın konsolosluk binasına girdiğini, bu sırada nişanlısı Hatice Cengiz'in de 4 saat boyunca kapıda onu beklediğini hatırlatan Bezos, "Ve o bir daha (binadan) dışarı çıkamadı" dedi.

Bezos konuşmasını "Bu hayal edilemez. Bilmen gerekir ki sen hepmizin kalbindesin. Biz buradayız ve sen yalnız değilsin" diye sonlandırdı.

Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz ve Jeff Bezos...

SIK SIK TÜRKİYE'YE GELİYOR

Jeff Bezos bu yaz, Ege ve Akdeniz koylarını gezdiği "Flying Fox" adlı ultra lüks yatıyla Marmaris'e gelmişti.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ, AA
YORUMLAR 8
  • baba sanu 4 yıl önce Şikayet Et
    malda yalan mülkte yalan var birazda sen oyalan , mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi... ALLAH salih ve insanlara faydası olan zenginlerin sayısını çoğaltsın..
    Cevapla
  • Halil(Öğrenci) 4 yıl önce Şikayet Et
    Aazonun sahibi konuşma yapıyor arkada kocaman MMM Migros var :D
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump gittiği gün kaşıkçı cinayetinin sorumluları girecek delik arar.
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Ömer, Halit, Hamza vs yiğit çıkar elbet. Kalpler Allah'ın cc kontrolünde. Allah cc Kaşıkçı Abiye rahmet eylesin inşaAllah. Hak hukuk adalet üzre olan gayri Müslümlere hidayet versin inşaAllah.
    Cevapla
  • coşkun 4 yıl önce Şikayet Et
    vallahi helal olsun büyük bir ustaymış (potron).
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle