Bakan Albayrak'tan faiz indirimi açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kamu bankalarının konut kredisi kullanan vatandaşlar için faiz indirimi yaparak kredileri daha uygun maliyetle yenileme imkanı getirdiğini duyurdu.

Bakan Albayrak'tan faiz indirimi açıklaması
Bakan Albayrak'tan faiz indirimi açıklaması
GİRİŞ 30.09.2019 10:23 GÜNCELLEME 30.09.2019 10:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Kamu bankalarımız, konut kredisi kullandırdığı vatandaşlarımız için faiz indirimi yaparak kredilerini daha uygun maliyetle yenileme imkanı getirdi. Ekonomideki her iyileşmeyi vatandaşlarımıza yansıtmaya devam ediyoruz. Konut kredisi yenileme imkanı hayırlı olsun" ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

YORUMLAR 5
  • Alper 4 yıl önce Şikayet Et
    tüketici kredilerinde (kredi kartı ve ek hesap dahil) tek çatı altında yapılandırmalarda kredi limitleri artırılmazsa ödeyebilecek miktar bir taksit miktarı olsa da banka yapılandırma yapmıyor. buna bir çare bulunsun.
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünya nın faiz sistemi son bulmadan bize rahat yok. Bu yüzden faizsiz katılım bankaları çoğalması gerek. Müslüman Milletler bilinçli olmak zorundayız. Bir tarafta faizcilik zulümü diğer tarafta Allah'ın cc helal ve temiz ticareti. Kahrolsun siyonizm kahrolsun emperyalizm, Bunlar kuzu postuna bürünmüş canavarlar!
    Cevapla
  • RİZELİ 4 yıl önce Şikayet Et
    kamu bankalarını tebrik ediyoruz. vatandaşın lehine olan her uygulama ekonomiye pozitif etki edecektir.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Konut kredisi 0,69 a düşermi.
    Cevapla
  • Erol Acar 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüketici kredisi kullananlarada yapılandırma istiyoruz
    Cevapla