Pakdemirli: Kilis'in ihtiyaçlarını yerinde gördük

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Kilis'in ihtiyaçlarını yerinde görmüş olduk. Bundan sonra bölgeyi biraz daha dikkatle incelemeye alacağız ve bölgenin talep ve isteklerine biraz daha koşuyor olacağız" dedi.

Pakdemirli: Kilis'in ihtiyaçlarını yerinde gördük
Pakdemirli: Kilis'in ihtiyaçlarını yerinde gördük
GİRİŞ 29.09.2019 10:02 GÜNCELLEME 29.09.2019 11:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Kilis'in ihtiyaçlarını yerinde görmüş olduk. Bundan sonra bölgeyi biraz daha dikkatle incelemeye alacağız ve bölgenin talep ve isteklerine biraz daha koşuyor olacağız" dedi.

 

 

Bakan Pakdemirli, Kilis'teki temasları kapsamında, Ticaret ve Sanayi Odası'nda, Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesi Meclisi, Ticaret ve Ziraat odalarının başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Pakdemirli, gün içeresinde gerçekleştirilen toplantılarda Kilis ve sınırın diğer tarafındaki Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinin sorunlarının ele alındığını belirtti.

 

 

Pakdemirli, kendisine iletilen sorunlar ve çözüm önerileriyle ilgili gerekli notların alındığını vurgulayarak, belirlenen sorunların ilgili bakanlıklarla istişare edilerek çözüme kavuşturulması için çalışacaklarını aktardı.

BÖLGEYE GEREKLİ DESTEK SAĞLANACAK

Bugün gerçekleştirdikleri toplantılarda kentin ilgililerinden bilgiler aldığını anlatan Pakdemirli, "Nasıl çözüm önerileri getirebiliriz, nasıl sıralandırabiliriz, nasıl önceliklendirebiliriz, bunlarla ilgili hem harita üzerinden hem de Valimizden brifing aldık. Hem ziraat oda başkanlarımız hem de çiftçilerimiz ile konuşarak Kilis'e özel neler yapabiliriz diye görüştük. Bu ziyaretin çok anlamlı ve önemli olduğunu ifade etmek isterim. Çünkü Kilis'in ihtiyaçlarını yerinde görmüş olduk. Bundan sonra bölgeyi biraz daha dikkatle incelemeye alacağız ve bölgenin talep ve isteklerine biraz daha koşuyor olacağız." diye konuştu.

Pakdemirli, Kilis'in kendi nüfusundan daha fazla misafiri ağırlayan bir il olduğunu hatırlatarak, bölgeye gerekli desteğin sağlanacağını bildirdi.

YORUMLAR 4
  • Tok-i 4 yıl önce Şikayet Et
    kiliste konut sıkıntısı had safhada emlakçılar ve müteahhitler fırsatçı, tayin hakkım dolsun kaçarım diyen yüzlerce insan var. toki memurlar için bir çalışma yaparsa iyi olur yoksa durulacak gibi değil bu memleket.
    Cevapla
  • Tatar 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet Suriyelilerin bakanı olmuş adam ayıp yahu utanın be kendi vatandaşına bak.
    Cevapla
  • adm 4 yıl önce Şikayet Et
    ev sıkıntısı var emlakçılar fırsatçı olmuş buna bir el atılmalı...
    Cevapla
  • Haydar 4 yıl önce Şikayet Et
    Kilis te konut sıkıntısı var. Kiralar çok yüksek acil konut yapılmalı
    Cevapla