İŞKUR'dan çeşitli kurumlara 15 şehirde bekçi alımı! Başvuru sayfası ve şartları...

Türkiye İş Kurumu tarafından en az ilköğretim mezunu bekçi alımı için başvurular başladı. Söz konusu istihdam özel sektör kurumlarına yapılacaktır. İşte 25 Eylül itibariyle yayınlanan ilanlara göre İŞKUR bekçi alımı başvuru şartları ve detayları...

İŞKUR'dan çeşitli kurumlara 15 şehirde bekçi alımı! Başvuru sayfası ve şartları...
İŞKUR'dan çeşitli kurumlara 15 şehirde bekçi alımı! Başvuru sayfası ve şartları...
GİRİŞ 26.09.2019 07:53 GÜNCELLEME 26.09.2019 07:54

İŞKUR tarafından çeşitli sektörler ve kurumlar için 15 farklı şehirde toplamda 25 bekçi alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre özel sektörde ve farklı illerde istihdam edilmek üzere ve en az ilköğretim mezunu olmak şartı ile bekçi alımları olacak. Bekçi alımı için başvuru şartları nelerdir? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

 

 

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

İŞKUR tarafından yayımlanan bekçi alım ilanlarına başvuru yapmak için iki seçenek bulunmaktadır. Bunlardan birincisi, en yakın İŞKUR Genel Müdürlüklerine giderek şahsen başvuru yapılabilir veya internet üzerinden online olarak başvuru yapılabilir. Online başvuru yaparken "Meslek" bölümüne "Bekçi" yazmanız halinde tüm bekçi ilanlarını görüntüleyebilirsiniz.

 

 

Bekçi Alımı Başvuru İçin Tıklayınız...

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Söz konusu bekçi alımlarına başvuru yapacak adayların en az ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Bunun yanında sağlık problemi bulunmayan, dış görünüşüne özen gösteren, askerlik ile ilişkisi bulunmayan, deneyimli ve yüz kızartıcı suç işlememiş olan adaylar başvuru yapabilecektir.

Bekçi İş İlanları

HANGİ İLLERE ALIM YAPILACAK?

Adana, Osmaniye, Ağrı, Antalya, İstanbul, Manisa, Ankara, Kırşehir, İzmir, Konya, Eskişehir, Denizli, Kırklareli, Bolu, Kocaeli.