Dev yatırımı duyurdular! Türkiye'ye para akacak

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Suma Chakrabarti'den son dakika yatırım açıklaması geldi. Chakrabarti bu yıl sonuna kadar Türkiye'de 1 milyar Euro yatırım amaçladıklarını söyledi

Dev yatırımı duyurdular! Türkiye'ye para akacak
Dev yatırımı duyurdular! Türkiye'ye para akacak
GİRİŞ 12.09.2019 12:58 GÜNCELLEME 12.09.2019 14:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Suma Chakrabarti, yıl sonuna kadar Türkiye'de 1 milyar Euro yatırım amaçladıklarını söyledi. Chakrabarti " Bankacılık, leasing ve faktoring sektörlerine destek verebiliriz" dedi.

 

 

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD),2019-2024 döneminde Türkiye finans sektörünün dayanıklılığının artırılması ve sermaye piyasalarının güçlendirilmesi, ülkenin bilgi ekonomisinin geliştirilmesi, özel sektörde ekonomik kapsayıcılığın ve cinsiyet eşitliğinin teşvik edilmesi ile Türkiye'nin yeşil ekonomiye geçişinin hızlandırılması ve bölgesel enerji bağlantılarının desteklenmesine odaklanacak.

EBRD bugüne kadar 300 projeye 11,5 milyar Euro değerinde yatırım yaptı ve bu girişimler için dış kaynaklardan 2,3 milyar Euro finansman desteği sağladı.


EBRD Başkanı Suma Chakrabarti

YORUMLAR 8
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Paranın cinsiyet eşitliğiyle ne alakası var. Adamlar parayla düzen bozmaya çalışyorlar. Cinsiyet eşirtliği diye diye Türk ve İslam aile yapısını yıkmaya çalışıyorlar. Erkek işsiz evde yatıyor. Kadını desteklemek bahanesiyle,kadını işe alıyorlar, gece vardiyasında çalışıyor.Çocuklar perişan...Adamlarda zaten aile düzeni diye birşeyleri yok.
    Cevapla
  • dedeoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkanımız sayın Erdoğanın " Ülkemizdeki sığınmacıların Avrupaya geçişlerini kontrol altında tuttuğumuz kapıları açmak zorunda kalabiliriz" uyarısı etkisini göstermeye başladı
    Cevapla
  • Nazmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yatirimi ben yaptim yatirim 8 sene sonra iflas bayragini cektirdiler millet duzelmeden devlet duzelmez
    Cevapla
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    S 400 ler geldi korkuları .kalmadı .artık .yatırıma gelirler ... saglam Türkler ...her zaman .dogru .adrestir .....para...civa gibidir ..her tarafa .akar ....sıra türkiyede ...eyyy .korkak. .para...baronları ....burada .paranız güvende ....gelin .turkiyeye ...sizide fabrikanızıda ...arkanızıda....koruruz .
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    ekonominin dalgalı seyir izlediği yerlere yatırım olmaz.
    Cevapla
  • ??? 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye gardaş hayrdır???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle