Memur - Sen açıkladı: Anlaşma sağlanamadı

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, "5. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmelerinde uzlaşma sağlanamamıştır" dedi.

Memur - Sen açıkladı: Anlaşma sağlanamadı
Memur - Sen açıkladı: Anlaşma sağlanamadı
GİRİŞ 21.08.2019 08:15 GÜNCELLEME 21.08.2019 09:01
Bu Habere 175 Yorum Yapılmış

1 Ağustos'ta başlayan 5. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri mütabakatsızlıkla sonuçlandı. Toplu Sözleşme masasında yetkili konfederasyon Memur-Sen ile Kamu İşveren Heyeti arasında anlaşma sağlanamadı. 

 

 

Konuyla ilgili ilk açıklamayı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yaptı. Yalçın, Twitter hesabından yaptığı tek cümlelik bir açıklama ile görüşmelerin uzlaşmazlıkla sonuçlandığını duyurdu. 

 

 

GÜN İÇERİSİNDE AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Memur-Sen'in görüşmeler ile ilgili gün içerisinde açıklama yapması bekleniyor.

YORUMLAR 175
  • Millete Hizmet 4 yıl önce Şikayet Et
    MEMUR; siz ve sevdikleriniz için gece gündüz dışarıda vatanını içeride yasal haklarını korur, hastanı iyileştirir, çocuğunu eğitir, namazını kıldırır, cenazeni taşır, hava kara deniz demez seni biryere ulaştırır, yürümeye kaldırım aracına yol-köprü çocuğuna park okul-hastane yapar, evine-tarlana su taşır, haneni aydınlatır, televizyonunda seni eğlendirir, deprem sel afet demez can ve mal güvenliğin için canını ortaya koyar, yazar çizer, buluşlarla ülkeni umutlandırır, başarılarla göğsünü kabartır. Memur küçük çirkin kardeş değildir. MEMUR-İŞÇİ ayrımı yoktur. İkiside devleti için hizmet eder. Devlete hizmet-millete hizmet, millete hizmet-hakka hizmettir. Bu milleti haksız yorumlarla bölmeyin
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Tam 22 sene okul okudum uzman hekimim askerlik ile birlikte 31 yaşında ilk maaşımı aldım. Memura laf söyleyenler 22 sene dirsek çürütmüş mü. Babamın parası yoktu tarlada çalıştı okuttu beni. Şimdi maaşıma zam gelecek diye kin kusanlar az kenarda oynayın
    Cevapla
  • Adnan Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetimizden Allah razı olsun, çok şey yaptı memurlarımız için bugüne kadar, ancak yapılması gereken bazı adımlar daha var. Memur sayımız artmalı ve memura daha çok zam yapılmalı. Türk memuru dünya standartları üzerinde çalışmaktadır. Mümkünse çalışma saatleri azaltılmalı ve yıllık izinleri arttırılmalıdır.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    memur sen ilk kez sendika gibi davrandı
    Cevapla
  • Polis44 4 yıl önce Şikayet Et
    Burada memur düşmanlığı yapanlara sesleniyorum.Bizler gece gündüz doğuda batıda sizler rahat ve huzurlu bir şekilde yatağınızda uyuyasınız diye kelle koltukta polisler olarak aynı şekilde askerle birlikte görev yapıyoruz, çoğu zaman şehitler verdik, gaziler verdik. Bu istememezlik nedir ya. İnşallah asgari ücretli kardeşim 10 bin TL alsın, işçi kardeşim 10 bin TL alsın, keşke de alsalar. Yorum yaparken lütfen seviyeli bir yorum yapalım. Anamın ak sütü gibi hakkımla, çalışarak kazandığım polislik görevini devletim için milletim için yapıyorum. Aldığım parayıda sonun kadar fazlasıyla hak ediyorum, elbette zam konusunda yetkililer haklarımızı arayacaklar.Lütfen memur düşmanlığından vazgeçin.
    Cevapla
  • gerçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın
    Cevapla
  • Asabi 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan masadan ayrıl biz memur ve emeklileri olarak masadan ayrılmanızı destekliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle