İstanbul Havalimanı için önemli karar! Erdoğan imzaladı

İstanbul Havalimanı, uluslararası giriş-çıkışlara açık daimi hava hudut kapısı oldu.

GİRİŞ 15.08.2019 10:58 GÜNCELLEME 15.08.2019 11:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

 

Buna göre, İstanbul Havalimanı'nın uluslararası giriş-çıkışlara açık daimi hava hudut kapısı olarak tespitine Pasaport Kanunu gereğince karar verildi.

Bir diğer Cumhurbaşkanı Kararı ile de Karayolu Taşıma Kanunu kapsamındaki uluslararası taşımalara ilişkin yetkinin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca her yıl belirlenecek kotalar dahilinde Türk limanlarından kendi ülkelerine yapacakları taşımalarda kullanılmak üzere Özbekistan Cumhuriyeti plakalı taşıtlara da verilmesi kararlaştırıldı.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Hasanbb 4 yıl önce Şikayet Et
    Alan çok iyi. Ama uçaklar neden körüklere yanaşamıyor. Sorun ne? Bagaj için çok bekliyoruz! Fakat bana sorarsanız hala gönlüm Atatürk ten yana.
    Cevapla
  • fatih akman 4 yıl önce Şikayet Et
    usta daha çok yeni havalimanı. eksikleri görüp zaman içerisinde gelişme gösterecektir. bir çok alanda iyileştirme yapılacaktır. mutlaka memnuniyet düzeyi artacaktır. böyle bir yatırıma biraz sabır gösterirsek 2-3 yıl sonra inanılmaz bir seviyeye geleceğine şahit olacağız inşallah. sabiha gökçen in gelişim sürecini takip eden birisi olarak söylüyorum bunu.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis şu Özbek kardeşlerini iyice terbiye etmek lazım. Kerimovdan sonra iyi günler geldi. Buzlar eridi şimdi başıboş bırakmamak lazım.
    Cevapla
  • gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    çok guzel bir hava alani maasallah sayin cumhur baskanimiza butun bu emeklerini bosa çikartmazlar her sey baris içersinde olsun emegi geçen herkeze hayirli ugurlu olsunellerine saglik
    Cevapla