Doğu Ekspresi'nde bayram yoğunluğu başladı

TCDD Taşımacılık AŞ'nin en uzun rotalarından olan ve hafızalarda güzel izler bırakan Doğu Ekspresi'inde Kurban Bayramı arifesinde yoğunluk yaşanıyor. Kars TCDD Taşımacılık AŞ Yolcu ve Lojistik Müdürü Toraman, "Bayram nedeniyle yoğunluk devam ediyor, trenimiz dolu gidip dolu geliyor. Şu anda trenimizde bilet bulmak zor" dedi.

Doğu Ekspresi'nde bayram yoğunluğu başladı
Doğu Ekspresi'nde bayram yoğunluğu başladı
GİRİŞ 10.08.2019 09:46 GÜNCELLEME 10.08.2019 09:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kars TCDD Taşımacılık AŞ Yolcu ve Lojistik Müdürü Muharrem Toraman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Doğu Ekspresi'ne gün geçtikçe ilginin arttığını söyledi.

 

 

Talep nedeniyle trenlere ek vagonlar eklendiğini ifade eden Toraman, "2 tren olmasına rağmen ilgi var. Geçen yıl 2 bin vagon tur şirketlerine kiralanmıştı bu yıl da 5 bin vagon talebi var. Bayram nedeniyle tabii yoğunluk devam ediyor, trenimiz dolu gidip dolu geliyor. Şu anda trenimizde bilet bulmak zor. Onun için de genel müdürlüğümüz ek tedbirler aldı, ek vagonlar bağlanıyor" diye konuştu.

Yolculardan Selman Üzümcü de bayram dolayısıyla yolculuk yaptığını anımsatarak, "Doğu Ekspresi rahat, konforlu onun için burayı tercih ettim. Bayram için Kayseri'ye gidiyorum" dedi.

 

 

YORUMLAR 2
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Tur şirketlerine bu kadar vagon vermeyin, bilet bulamıyoruz.
    Cevapla
  • MUHAMMED ASLAN 4 yıl önce Şikayet Et
    sanki başka zaman bulunuyor da
    Cevapla