Bayramda otoyol ve köprüler ile toplu taşıma ücretsiz

Kurban Bayramı tatili süresince Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki köprü ve otoyollardan geçişler ile belediyelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bayramda otoyol ve köprüler ile toplu taşıma ücretsiz
Bayramda otoyol ve köprüler ile toplu taşıma ücretsiz
GİRİŞ 07.08.2019 06:23 GÜNCELLEME 07.08.2019 18:37
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Kurban Bayramı tatili nedeniyle 10 Ağustos Cumartesi günü saat 00.00'dan (cuma gününü cumartesi gününe bağlayan gece) başlayarak 15 Ağustos Perşembe saat 07.00'ye kadar "yap-işlet-devret" projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişlerde ücret alınmayacak.

 

 

Aynı karar kapsamında 11 Ağustos Pazar günü saat 00.00'dan (cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece) başlayarak 14 Ağustos Çarşamba günü saat 24.00'e kadar belediyeler ile bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri de ücretsiz olacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 18
  • samimi 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada noel bayrami olur bedava diye hic dumadim.Allah devletimizi yönetenlerden razi olsun.
    Cevapla
  • Sucu orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdurillah cok sukur
    Cevapla
  • hmd 4 yıl önce Şikayet Et
    Özel sektöre ait otoban ve osmangazi köprüsü de en azından indirimli olsa ne olur sanki. Ama özel sektörün acımasızlığı. 25 yıllık süre içerisinde ne kazanırsam kar mantığı.
    Cevapla
  • kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    mantık dediğin, indirimli olması yani senin dediğin. ücretsiz otobanlar varken, anca sinek avlarsın. veya çok az yolcu kazanırsın. mantıklı olan, indirim yaparak, yolcu sayısını artırmak. yani benim yollarım da bir seçenek diyerek teşvik etmek.
    Cevapla
  • Burak 4 yıl önce Şikayet Et
    Yap işlet devretlerin fiyatları güncellenmeli gerekirse araç başı geçiş sözü arttırılarak normal insanların geçeceği seviyeye gelmeli. 256TL'lik mazot yakmaz istanbuldan araba izmire
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Zorla yap işlet ile işletilen yoldan git diyen yok. Okadar yakmaz diyorsan eski yoldan git. Gülü seven dikenine katlanır diye bir atasözümüz var bu otoyol işi de onun gibi. Acelen varsa parayı bastırıp yeni otoyoldan gideceksin acelen yoksa otoyol hiç yokmuş gibi davranıp eski yoldan gideceksin.
    Cevapla
  • Bozkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Yap İşlet Devret projeleride ücretsiz olmalı vatandaş kaliteli yollardan faydalasın bayramlarda trafik kazaları azalır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle