Türkiye'nin en büyük otoyol projesi yarın açılıyor

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İzmir-İstanbul otoyol projesinin 192 kilometrelik kesiminin 4 Ağustos Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacağını duyurdu.

Türkiye'nin en büyük otoyol projesi yarın açılıyor
Türkiye'nin en büyük otoyol projesi yarın açılıyor
GİRİŞ 03.08.2019 12:40 GÜNCELLEME 04.08.2019 13:40
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 Ağustos Pazar günü gideceği Bursa’da Türkiye'nin en büyük otoyol projesi İstanbul-Bursa-İzmir otobanının açılışını gerçekleştirecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir için önemli olan hükümet yatırımlarından birinin daha hayata geçeceğini belirterek, 3,5 saatte İzmir’den İstanbul’a ulaşma imkanı olacağını kaydetti. 

 

Hükümetlerinin ülkemize kazandırdığı en büyük otoyol projelerinden biri olan projenin yapım çalışmalarının 2010'da başladığını belirten Kırkpınar, "İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile projenin tamamını 4 Ağustos Pazar günü hizmete açılacak. Bilindiği üzere projede bazı kesimler trafiğe açılmıştı, şimdi ise 183 kilometresi ana gövde, 9 kilometresi de bağlantı yolu olmak üzere toplam 192 kilometrelik kesimi hizmete açılacak” ifadelerini kullandı. 

AK Parti olarak İzmir’e hizmet ve yatırım noktasında her türlü çaba ve gayreti gösterdiklerini dile getiren Kırkpınar, “AK Parti olarak dün olduğu gibi bugünde İzmir’e hizmet ve yatırım noktasında her türlü gayreti gösterip, hemşerilerimizin talep ve beklentilerine karşılık vermeye azami oranda gayret gösteriyoruz. Hizmet ederken de bahanelerin arkasına sığınmayıp, imkanları İzmir’e ve İzmirliye adeta seferber ediyoruz. AK parti olarak hayata geçirdiğimiz diğer projelerin olduğu gibi İzmir-İstanbul otoyolunun da İzmir’imiz başta olmak üzere ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    paran yoksa geçme kardeşim zaten çok kalabalık olmasın eski arabalar trafik oluşturuyor. Elinize sağlık 500 tl olsa da geçerim ben burdan olmayan geçmesin zaten
    Cevapla
  • kara 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel bir yatirim ama ucretleri duyunca sok olacaksiniz otomobil gecisleri izmire kadar 256 tl su an bu parayla kimse gecmez...
    Cevapla
  • Geçme 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçme öbür yoldan git tutanmı var
    Cevapla
  • Hak58 4 yıl önce Şikayet Et
    izmir bu yatırımı bu yolları hiç hak etmiyor bırakacaksın chp diye diye kokup gidecekler ,benim oyumla iktidara gelen hükümetin kendine oy vermeyen yerlere yatırım yapmasını istemiyorum
    Cevapla
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum
    Cevapla
  • Meta 4 yıl önce Şikayet Et
    Medeniyetten yoksun olan chp tarih bıyunca köprülere yollara hep karşı çıktı
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    bayramda ücretsiz yapın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle