United Group, Ulusal Kalite Hareketi'ne katıldı

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi’ne (UKH) dahil olan United Group ile KalDer arasında İyi Niyet Bildirgesi imzalandı.

United Group, Ulusal Kalite Hareketi'ne katıldı
United Group, Ulusal Kalite Hareketi'ne katıldı
GİRİŞ 31.07.2019 12:51 GÜNCELLEME 31.07.2019 13:51

Entegre Tesis Yönetim, Güvenlik, Profesyonel Temizlik ve Güvenlik, İnşaat, Eğitim, Seyahat Hizmetleri, Organizasyon, Otomotiv ve Teknoloji sektörlerinde profesyonel hizmet sunan United Group, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi’ne (UKH) dahil oldu. İyi Niyet Bildirgesi KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Görgün Özdemir ve United Group İcra Kurulu Başkanı İlhan Altun tarafından şirket merkezinde törenle imzalandı.

 

 

Törende konuşan İlhan Altun “United Group olarak Ulusal Kalite Hareketi’nin İyi Niyet Bildirgesi’ne attığımız bu imza ile mükemmelliğin temel kavramlarını United Group’ta yaşama geçirme konusunda kararlı olduğumuzu deklare etmiş oluyoruz. İdari ve saha personelimizle birlikte yaklaşık 8000 kişilik bir aile olarak, paydaşlarımıza, hizmet verdiğimiz her alanda entegre çözümleri yüksek kaliteyle sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Kalite Derneği Yönetim Kurulumu Başkanı Görgün Özdemir ise açıklamasında “United Group’un EFQM Mükemmellik Modelini esas alarak, özdeğerlendirmeyi sürekli gelişim aracı olarak kullanması, iş dünyası için oldukça olumlu bir gelişme. KalDer olarak United Group’u bu konuda destekliyoruz” şeklinde konuştu.