Down sendromlu çocuklardan muhteşem defile

Tudors, çarpıcı bir sosyal farkındalık projesine imza attı. Sırbistan’da düzenlenen Humanitarian Fashion Show’a gömlek giyen down sendromlu çocuklar +1 değer kattı

Down sendromlu çocuklardan muhteşem defile
Down sendromlu çocuklardan muhteşem defile
GİRİŞ 13.06.2019 13:17 GÜNCELLEME 13.06.2019 14:17

Down sendromlu bireylerin hayata kattığı bu değerin en güzel örneklerinden biri Sırbistan’da yaşandı.

 

 

Moda dünyasına +1 değer katan görüntülerSırbistan’da düzenlenen ‘’Humanitarian Fashion Show’’ etkinliği için hazırlanıp podyuma çıkan Down Sendromlu çocuklar model olarak yeteneklerini sergiledi. Tudors gömlekler ve aksesuarlar ile podyumda defile gerçekleştiren çocuklar yoğun alkış aldı. Defile sonunda giydikleri ürünler çocuklara bir hatıra olarak bağışlandı. Sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Tudors Gömlek Krallığı, böyle bir projede yer almaktan mutluluk duyduğunu belirtirken, diğer firmalara da konunun örnek teşkil etmesini dilediğini ekledi.

 

 

Tudors CEO’su Yaşar Ayaydın, down sendromu farkındalığının sadece Dünya Down Sendromular Günü olan 21 Mart’la sınırlandırılmaması gerektiğine dikkat çekmek istediklerini belirtirken, down sendromlu çocukların podyumda profesyonel mankenlere taş çıkartarak moda dünyasına da +1 değer kattığını vurguladı.