Türkiye'den Çin malı duvar saatlerine önlem

Çin Halk Cumhuriyeti menşeli elektrikle çalışan duvar saatleri ithalatında dampinge karşı önlem uygulanmasına devam edilecek.

Türkiye'den Çin malı duvar saatlerine önlem
Türkiye'den Çin malı duvar saatlerine önlem
GİRİŞ 23.05.2019 08:47 GÜNCELLEME 23.05.2019 08:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanlığının İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

 

 

Tebliğe göre, Çin menşeli "elektrikle çalışan duvar saatleri"ne yönelik nihai gözden geçirme soruşturması sonucunda mevcut önlemin yürürlükten kalkması durumunda dampingin ve zararın devam etmesinin veya yeniden meydana gelmesinin muhtemel olduğu saptandı.

Bu çerçevede yürürlükte olan dampinge karşı önlemin, CIF bedelinin yüzde 23'ü oranında uygulanmaya devam edilmesi kararlaştırıldı.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • ozcan 4 yıl önce Şikayet Et
    kac adet aliyoruz kac adet kullaniyoruz metro istasyonlari haric baska yerde gormedim olsa ne olur olmazsa ne olur daha yuksek alimlara odaklanin
    Cevapla
  • Asım 4 yıl önce Şikayet Et
    Çin malı bir yana, Türkiye dışından gelen Her malın , En azından Atıl yanı olan Hatalı, problemli, randımansız vs. en azından ürünler olabildiği dikkatimi çekti. Şampuan alıyorsun, Yabancı marka 20TL. iyi temizlemiyor, Yerli 7TL. Bol köpüklü ve tertemiz. Elektronik çoğu zaman çabuk Atıl duruma düşüyor. ithal Giyim kuşam Kumaş, naylonu bol, sıhhatsiz. Parfüm aşırı pahalı olduğu gibi 5 para etmez. vs. vs. Vatandaşlar Uyarılsın!!!
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    yasaklayın, pil yatağını bile tutturamıyorlar, pil takarken çok zor giriyor.
    Cevapla