Binali Yıldırım'dan önemli EYT açıklaması! Çalışma yapılıyor

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım cuma namazını Eyüp Sultan Camii'nde kıldı. Yıldırım emeklilikte yaşa takılanlar için ise "Bakanlığımız çalışmalarını yapıyor" dedi.

GİRİŞ 17.05.2019 15:35 GÜNCELLEME 17.05.2019 16:12
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım cuma namazını Eyüp Sultan Camii'nde kıldı. Cami çıkışında vatandaşlarla tek tek tokalaşan Yıldırım, yoğun ilgiyle karşılaştı. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Seçim koordinasyon merkezimiz bugün Eyüp Sultan'da program hazırlamışlar. Bu çerçevede buradayız. Buradan programa gideceğiz" şeklinde konuştu.

 

 

BİNALİ YILDIRIM'DAN EYT AÇIKLAMASI

Emeklilikte yaşa takılanlar için daha önce 'biraz sabır' dediği hatırlatılan Yıldırım, "Bakanlığımız çalışmalarını yapıyor" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 145
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben 4.5 yıl bekledim emekli olmak için.Bunu yaşayanların hakkı ne olacak
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Gidip dava açacaksın abicim ve de kazanacaksın. Devlette yaklaşık 100 milyar lira parayı sizin gibi yaşını bekleyenlere ödeyecek paşa paşa. Ülke de batacak
    Cevapla
  • Yoru-yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Tahmin ediyorum. Seçenek sunulacak. Erken emekli olursan alacağın maaş şu şekilde mesela 1400 ₺olur. Çalıştığın her sene için şu kadar extra alırsın. Normal yıllara göre emekli olursan maaşın 2000₺ vs olur. Eyt li sorunu da ortadan dolaylı olarak kalkar. Peki o zaman kim erken emekli olur ki? Sadece düşkünlüğü olanlar bana göre.
    Cevapla
  • Haryn 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah başkanım eyt akp yi de uçurur bizleride bayram yaptırır
    Cevapla
  • duyarlı vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Halkımızın en yüksek seviyedeki talep konusu emeklilik yaşının makul seviyelere çekilme isteğidir, yaşı ilerleyen her insan bunun daha da farkına varıyor.Kadınlarda 48 erkelerde 52 veya prim gününü tamamladıktan sonra yaşı tamamlamaya kalan her yıl için %2 düşük maaşla emeklilik hakkı verilmeli diye düşünüyorum.Bu arada özel güvenlik yıpranma teklifi meclisimize sunulmuştu neden ondan bir haber yok ordan da bir güzel haber gelmeli
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah çıkar pek ümitli değilim ama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle