Bodrum'da şezlonglar kaldırılıyor

Bodrum'da plajlarda bu sezondan itibaren sadece hasır güneşlikler kullanılacak.

Bodrum'da şezlonglar kaldırılıyor
Bodrum'da şezlonglar kaldırılıyor
GİRİŞ 15.05.2019 13:44 GÜNCELLEME 15.05.2019 13:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, belediyeye ait halk plajlarındaki şezlonglar kaldırılıyor.

Bodrum Yarımadası'nda gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında ilk olarak Kumbahçe Belediye Plajı temizlendi. Ekipler, temizlik çalışmasını tamamladıktan sonra sahil düzenlemesine başladı. 

Daha önce plastik şezlong ve şemsiye konulan belediyeye ait plajlarda bu sezondan itibaren şezlong olmayacağı, sadece hasır güneşliklerin kullanılacağı bildirildi. 

Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol ile Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yarımada genelinde yürüttüğü çalışmaların haziranın ilk haftasında tamamlanması planlanıyor. 

Çalışmaları inceleyen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'da her mahallenin kendine özgü kimliğini koruma ve yaşatma amaçlı bir anayasası olacağını belirtti. 

Bundan böyle isteyenin istediği sahile şezlong, masa ve sandalye koyamayacağını vurgulayan Aras, Bodrum'da herkesin birbirine ve doğaya saygılı olması gerektiğini kaydetti.

YORUMLAR 1
  • <|> 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüm sahillerimizde plastik şezlongların kaldırılması gerekli ki bir de oradaki geceden şezlong yerleştiren güruhun da uzaklaştırılması lazım. Sahiller halkın ortak malıdır ancak pisletenler müstesna!
    Cevapla