Bizim Toptan’dan avantajlı Ramazan paketleri ve Kızılay’a destek imkânı

Bizim Toptan, Ramazan ayının gelişiyle birlikte zengin içerikli, ekonomik fiyatlı iki farklı Ramazan paketini satışa sundu. Bizim Toptan, bu yıl ilk kez kurumsal müşterileri için “Bizim Kart” uygulamasını da hayata geçirirken mağazalarında açılan Kızılay stantlarından bağış imkânı da sağlıyor.

Bizim Toptan’dan avantajlı Ramazan paketleri ve Kızılay’a destek imkânı
Bizim Toptan’dan avantajlı Ramazan paketleri ve Kızılay’a destek imkânı
GİRİŞ 25.04.2019 10:27 GÜNCELLEME 25.04.2019 10:27

Bizim Toptan, Ramazan ayı için her keseye uygun Ramazan paketlerini 69 ildeki 174 mağazasında raflara çıkardı.

Bizim Toptan, müşterilerine, 15 ve 26 parça ürünün yer aldığı iki farklı Ramazan kolisi alternatifi sunuyor. Her ikisi de dört kişilik bir ailenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde hazırlanan paketlerden 15 parçadan oluşan “Standart Paket” 49,90 TL, 26 parçadan oluşan Büyük Paket ise 89,90 TL’den satılıyor.

BİZİM TOPTAN’DAN ‘BİZİM KART’

Bizim Toptan, bu yıl ilk kez kurumsal müşterilerine özel “Bizim Kart” uygulamasını da hayata geçirdi. Müşteriler, yüklemek istedikleri kadar parayı kartlara yükleyip hediye edebiliyor ya da kendisi kullanabiliyor. Kart haricinde, müşteriler mağazalardan Ramazan ayına özel hediye çeklerini alıp, ihtiyaç sahiplerine yardım edebiliyor.

KIZILAY İŞ BİRLİĞİ BU YIL DA DEVAM EDECEK

Bizim Toptan, son iki yıldır devam ettirdiği Kızılay’a bağış imkanını bu Ramazan diğer yıllardan farklı olarak 69 ildeki 174 mağazasına taşıyor. Mağazalara gelen ve Kızılay’a destek vermek isteyen müşteriler, bağışlamak istedikleri Ramazan kolisi miktarını stanttaki Kızılay görevlisine belirtip, imzalıyor ve bağışla ilgili Kızılay’dan bilgilendirme mesajı alıyor. Müşterilerden bağış olarak kabul edilen koliler, en geç 15 gün içinde Kızılay yetkililerine teslim ediliyor.