ABD'li şirketlerden Türkiye'ye çıkarma

Amerikalı 30’a yakın şirketin üst düzey yetkilisi, Türk firmalarla işbirliği görüşmelerde bulunmak üzere 5 Mayıs’ta Türkiye’ye geliyor.

ABD'li şirketlerden Türkiye'ye çıkarma
ABD'li şirketlerden Türkiye'ye çıkarma
GİRİŞ 23.04.2019 09:21 GÜNCELLEME 23.04.2019 09:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi (ATBD) Genel Başkanı Uğur Terzioğlu, Türkiye’yi ziyaret edecek çoğu orta ölçekli firmaların enerjiden savunma sanayine çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdiklerini belirtti.

 

 

İki ülke firmaları arasındaki işbirliği ve ticari ilişkilerin son dönemlerde hızlanmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını söyleyen Terzioğlu, geçen şubat ayında Amerikalı 12 firmanın üst düzey yetkilisinin Türkiye’yi ziyaret ettiğini hatırlattı. 

Bu ziyaret kapsamında Türkiye’ye gelen savunma sanayi firmalarının Ankara ve İstanbul’da temaslarda bulunduklarını kaydeden Terzioğlu, mayıs ayında yapılacak ziyarette de İstanbul’un yanı sıra diğer şehirlerde de birçok firmayla görüşmelerde bulunulacağını vurguladı. Terzioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump’ın iki ülke dış ticaret hacmini 75 milyar dolara çıkarılmasını hedeflediklerini de hatırlattı.

 

 

YORUMLAR 6
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu şirketlerden buraya yerleşen olursa inanıyorum ki en azından 1 kaçında özel odalarda dinleme cihazları olacaktır dinleme dediğim bulunduğu şehri en azından. Ayrıca çalışanlarından cia bile olacaktır kanaatindeyim ve bunlarıda mit in 1 şekilde kontrolu altında olmasını umuyorum.
    Cevapla
  • Nuri 4 yıl önce Şikayet Et
    Yerli ve Milli olan firmaları karıştırmaya geliyorlardır
    Cevapla
  • çözüm isyeyen 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Hudaibia 4 yıl önce Şikayet Et
    Konu iran. Onu her şeyden tecrid etmek ve ihanet etmekle ve ehemmiyet vermemekle ve herkesi ondan kaçırmakla ve dostlarını ürkütmekle nüfuzunu kırmak lâzımdır, diye plan yapıyorlar.
    Cevapla
  • Hudaibia 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi irandan ayırıp iranlı yalnızlaştırmağa çalışıyorlar. Paravan işbirliği. Maksatlı.
    Cevapla
  • Musafir 4 yıl önce Şikayet Et
    10 sene sonra yaptırım yapabilecek şirketler olarak algılıyorum ben...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle