Bakan Albayrak, ABD Başkanı Trump ile görüştü

Uluslararası Para Fonu (IMF) -Dünya Bankası ve G20 toplantıları için ABD'ye giden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Beyaz Saray'da ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü. Görüşme ile ilgili açıklama yapan Bakan Albayrak, Trump'ın "S-400 ihtiyacı konusunda makul bakış açısı gösterdiğini" söyledi.

GİRİŞ 16.04.2019 08:40 GÜNCELLEME 16.04.2019 08:48
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak , Washington’da, ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin ve ABD Başkanının kıdemli danışmanı Jared Kushner ile ekonomik işbirliğinin görüşüldüğü toplantılar sırasında ABD Başkanı Donald Trump tarafından da kabul edildi. ABD Başkanı Trump ilk kez bir bakanla başbaşa görüştü.

 

 

Bakan Berat Albayrak, “Sayın Başkan'a mesajlarımızı ilettik, kendilerinden gayet pozitif bir geri dönüş aldık, gerekli mesajları da Türkiye’ye dönünce sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz” dedi.

Bakan Albayrak, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajlarını Trump'a ilettik. S-400 ihtiyacı konusunda makul bakış açısı gösterdi" derken ABD ile ticaret hacminin 75 milyar dolara çıkarılacağını söyledi.

Albayrak ayrıca Washington'da, (ABD) Hazine Bakanı Mnuchin ve Kıdemli Başdanışman Kushner ile iş birliğini artırmaya yönelik adımları görüştüklerini belirtti.

 

 

 

YORUMLAR 33
  • enes 5 yıl önce Şikayet Et
    turump her görüşmede olumlu yaklaşıyor lakin türk heyeti dönene kadar, daha uçak türkiyeye inmeden bakınız ne konuşacaklar...
    Cevapla
  • Umk44 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu alçaklardan asla dost olmaz
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    YAHUDİ HAHAM : " Arz_ı Mevdud ( Büyük İsrail ) hedefimiz için "Kürdistan Vaadiyle!" Kürtleri inandırıp, Türklerle çatıştırmak zorundayız. KUR'AN MAİDE SURESİ 51nci Ayet : " Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları gönül dostları edinmeyin. Onlar birbirlerinin gönül dostlarıdır. Sizden kim onları gönül dostu edinirse o, onlardandır. Allah, zalimler toplumunu doğruya ve güzele kılavuzlamaz." !!! BAKARA 120 : Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah'ın yoludur. SANA GELEN İLİMDEN SONRA ONLARIN ARZULARINA UYACAK OLURSAN, andolsun ki, Allah'tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır ...
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl ki uydur kaydır İkiz Kuleler masalı sonrası ABD'liler çıkıp "TERÖRİZM LE MÜCADELEDE YA BENDENSİN YA DEĞİL "lafını söyleyebildiyse, bunca yenen kazıktan sonra Türkiye'nin ABD'ye "YA BENLESİN YA DA DÜŞMANIM!!" deme hakkı çoktannn geldi de geçti bile...!!! TARİHİMİZDEN Bİ HAİKAYE : Yıl 1071 Sultan Alparslan’ın Bizans sınırına gönderdiği gözcüler gelirler, heyecanla ve korkuyla ; “Sultanım bizden 10 kat büyük Bizans ordusu hızla yaklaşıyor”. Sultan gayet sakin : “BİZ DE ONLARA YAKLAŞIYORUZ....!!!”
    Cevapla
  • Erdoğan 5 yıl önce Şikayet Et
    turp gidici koltuğa oturuşundan belli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle